Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ. ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Απίστευτη τροπή παίρνει η δράση των τρομοκρατών στην πατρίδα μας.
4 τρομοκρατικές ενέργειες σε 55 μέρες, μια δηλαδή κάθε βδομάδα.
Εχθές το βράδυ έκαναν κόσκινο με 14 σφαίρες το κανάλι ΑΛΤΕΡ, όπως προκύπτει απο τη βαλλιστική της ΕΛΑΣ πρόκειται για την οργάνωση ΣΕΧΤΑκ.λ.π. που είχε χτυπήσει με τα ιδια όπλα στο Α/Τ Κορυδαλλού.
Σήμερα στην οδό Τροιζηνίας στην Κηφισιά έξω απο την Τράπεζα CITY BANK, ευτυχώς ΔΕΝ εξερράγει αυτοκίνητο που -προσέξτε- περιείχε 20kg ΤΝΤ(αμμονιοδυναμίτιδα) και 6 φιάλες προπανίου. Οι ποσότητες των εκρηκτικών είναι τρομακτικής ισχύος και θα μπορούσαν, αν είχαν εκραγεί, να προκαλέσουν ανυπολόγιστες ζημιές. Τελικά ας καταλάβουμε ΟΛΟΙ , κράτος και πολίτες, ότι δεν έχουμε να κάνουμε με τους ηλίθιους ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ και τις μολότωφ, αλλά με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ παρακρατικών τρομοκρατών που τελείως ανενόχλητοι δρούν και υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και δράσουμε αναλόγως, τόσο πιο σύντομα θα απαλλαγούμε απ αυτή τη σύγχρονη μορφή τρομοκρατίας.
Αργύρης Σιδερης

2 σχόλια:

  1. Σιγά την δημοκρατία. Όταν η πλειοψηφία είναι γίδια λέγεται οχλοκρατία. Γι'αυτό στην αρχαία ελλάδα έπρεπε να αποδείξεις πως είσαι πνευματικά ικανός για να έχεις δικαίωμα ψήφου. Οι αντάρτες σύντομα θα φάνε και τον πρώτο επιφανή λαμόγιο. Προτείνω να κάνουμε poll για το ποιος θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα πρόκειται για αντάρτικο πόλεων και η Δημοκρατία πρέπει να αμυνθεί, όπως το 1946-1948 με τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive