Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

TO ΓΚΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ Η . . . ... η γκόμενα περπάτημα, λέει κάποια νεότευκτη παροιμία.

Την θυμήθηκα διαβάζοντας σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου ότι, σε μία πόλη της Δανίας ντόπιος - μαλλον - ανθρωπιστής ξάπλωσε κάτω δύο Εβραίους.
Μπάμ και κάτω. Και μετά χάθηκε μέσα στο πλήθος. Και καλά έκανε.
Όχι, θα περίμενε να τον συλλάβουν. Αφού κανείς δέν τολμάει να συλλάβει τα κτήνη στην Γάζα.
Δέν πιστεύω να ξέρει ελληνικά ο δράστης και να με διάβασε.
Σίγουρα όμως και αυτός αγανάκτησε, όταν θα είδε να κυκλοφορούν μέσα στην πόλη του οι συνήθως μουσάτοι Εβραίοι σκεπασμένοι με το μισό σουτιέν της γυναίκας τους.
Μπράβο στο δανέζικο παλικάρι.Και κάπως έτσι φανταζόμουν ότι, θα ξεκινησει η αντίδραση με άγνωστο τέλος.
Στην Ρωσία τους κυνηγούν και πολλές φορές τους βρίσκουν νεκρούς.
Γι'αυτό και η Γερμανία γέμισε απο τους "επαναπατριζόμενους".
Ως πότε όμως και εκεί όπου και ένας Χίτλερ άφησε την σφραγίδα του στην διδικαία αφανισμού των αντιχρίστων.
Απάνθρωπο. 'Ε;;; Είναι όντως απάνθρωπο αλλά άς μήν ξεχνάμε ότι, οι Εβραίοι εδίδαξαν το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος".
Άς πρόσεχαν λοιπόν απο τότε, γιατί σήμερα ελαφρυντικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Και άς προσέχουν και οι σημερινοί ηγέτες του κόσμου.
Εξαγορασμένοι ή όχι, φιλικά διακείμενοι ή πιεζόμενοι προς τούτο, θα φάνε κάποια μέρα το κεφαλι τους.
'Ας ψήφιζαν τουλάχιστον να στείλουν επι τόπου κάποια ειρηνευτική δύναμη.
Για ποιό περπάτημα μιλάμε κύριοι;
Αυτοί θέλουν ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΥΩΣΙΜΟ ...
ΠΕΛΙΑΣ

6 σχόλια:

  1. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους εβραίους. Πριν απο έναν αιώνα ήταν πολύ δύσκολο να πολώσεις τον κόσμο για να αρχίσεις μια γενοκάθαρση. Τώρα χάρη στο ίντερνετ κάθε καταπιεσμένος είναι ένας υποψήφιος τιμωρός. Θα βιώσουμε άγριες καταστάσεις φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πας καλά ανθρωπέ μου? Παροτρύνεις μια γενοκτονία? Δηλαδή για το κατάντημα του κόσμου φταίνε οι Εβραίοι? Από πότε?Από γέννησης κόσμου? Η τον τελευταίο αιώνα? Δηλαδή πάντα δεν υπήρχαν έθνη υπερδυνάμεις?Ιμπεριαλιστικές βλέψεις εξυπηρετούσαν οι αποικίες των Ελλήνων στη Μ. Ασία, οι κατακτητικοί πόλεμοι των Περσών και οι εκστρατείες των Ρωμαίων αυτοκρατόρων. Ιμπεριαλιστικά κράτη μπορούν να θεωρηθούν η Ισπανία, Πορτογαλία με τις αποικιοκρατικές κατακτήσεις τους το 14ο και 15ο αι. και αργότερα η Γαλλία και η Αγγλία που ήταν εξαιρετικά αναπτυγμένη αποικιακή δύναμη. Μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ο ιμπεριαλισμός πήρε μια νέα μορφή. Δηλ. δεν εκδηλώνεται τόσο με εδαφική προσάρτηση κρατών όσο με πολιτική και οικονομική εξάρτηση. Παλιά ήταν οι Ρωμαίοι, μετά Αγγλογάλλοι, μετά εβραιοαμερικάνοι.Λοιπόν, αν είχε κερδίσει ο Χίτλερ τον πόλεμο, θα ήταν οι Γερμανοί στην θέση τους. Δε σου φταίνε οι λαοί. Τώρα φταίει ο λαός του Ισραήλ ή η κυβέρνησή του? Ο Δανός δεν ξάπλωσε κάτω τίποτα κυβερνητικούς. Απλό κόσμο σκότωσε. Η λύση είναι να αυξήσουμε το μίσος των λαών και το καθάρισμα στους δρόμους? Αυτή την εικόνα θέλουμε? Και εν πάση περιπτώσει θα πετύχει τίποτα αυτό? Το πρόβλημα δεν είναι στα χαμηλά στρώματα είναι στα ψηλά. Και εκτός αυτού και όλο το γένος του Ισραήλ να εξαφάνιζες, κάποιο άλλο γένος θα πάρει τη θέση του.
    Μη δίνεις λοιπόν δίκιο στο Χίτλερ. Δε σου φταίνει η λαοί σου φταίει ο καπιταλιστικός ιμπεριαλισμός που δημιουργεί imperium.

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλτατε Haldir,

    σε παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς. Με όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι, δέν εχεις "πλέρια" πληροφόρηση.

    - Μόλις χθές έπεσε στα χέρια μου αχιτεκτονικό περιοδικό της Εσπερίας, όπου βρίσκονται φωτογραφημενες μακέτες απο τεράστιες πολεοδομικές εγκαταστάσεις στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης και σε συνέχεια των εγκαταστάσεων, που εδώ και χρόνια χτίζει ένας εργολάβος ονόματι Σαλτιέλ.

    - Επι Σημίτη πέρασε Νόμος που επιτρέπει τον επαναπατρισμό των Πολωνοεβραιων στην Ελλάδα. Και επειδή η Ιερουσαλήμ έκρινε ότι, ήταν λειψός, ο Σημίτης πρόσθεσε την τροπολογία, σύμφωνα με την οποία, επιτρέπεται ο εναπατρισμός και όλων των συγγενών αυτών. Δέν γνωρίζω, άν εσύ φίλτατε γνωρίζεις ή καταλαβαίνεις, τί σημαίνει αυτό. Εκτός άν γνωρίζεις, τί σημαίνει εβραιος ψευδομάρτυρας.

    Επι Σημίτη ο τότε ΥΜΑΘ ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι, η Θσσαλονίκη θα αποκτήσει πληθυσμό 4.000.000 κατοίκων. Τον ρωτήσαμε πώς και γιατί, αφού ο πληθυσμός της σημερινής Μακεδονίας δέν υπερβαίνει - χωρίς τους μετανάστες βέβαια - το 1.800.000 και αυτός δάγκωσε την γλώσσα του. Και όταν κάποιος απο τους δημοτικούς συμβούλους του μίλησε για τον Νόμο και την Τροπολογία που ανέφερα, δάγκωσε την γλώσσα του. Ο καυγάς που ακολούθησε και το παπούτσι, που το έστειλε στο δόξα πατρί ένας γνωστός δημοσιογράφος, αποσιωπήθηκε κατόπιν παρακλήσεωφς του Δημάρχου.

    Οι μακέτες λοιπόν για την επέκταση της εβραιούπολης στην Θεσσλονίκη είναι μάρτυρες (α) ότι ήδη εχουν ανατεθεί και δρομολογηθεί μελέτες, (β) η κυβέρνηση αγρόν αγοράζει και (γ)η Θεσσαλονίκη δοξάζεται σαν η δεύτερη μάνα-πρωτεύουσα του Ισραήλ εις επαλήθευσιν όσων επι πινακίδος έχουν γραφεί ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ στο γνωστό καλλιτεχνικό ανοσιούργημα για το ολοκαύτωμα, που κοσμεί την πλατεία Ελευθερίας στην συμπρωτεύουσα.

    Μάρτυρας είναι και η πρόσφατη ιστορία. Για το μουσείο των Εβραίων που στήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν επίσης επι Σημίτη απο τον τότε Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Περέζ.

    Στον λόγο του επανέλαβε την χαρά
    του να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, την μάνα του Ισραήλ, παρουσία του επίσης Εβραίου (;;;) Πρωθυπουργού μας, που δέν έβγαλε ούτε γκίχ. Την ίδια μέρα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φιλοξενούσε συνέντευξη του Πρέσβυ του Ισραήλ, οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ - θα ζητούσε - επι λέξει - απο τον Σημίτη να διατάξει (sic) τον ελληνικό λαό να πάψει να είναι αντισημίτης !

    Σου συνιστώ φίλατε Haldir να αφιερώσεις λίγες ώρες απο την ζωή σου για να διαβάσεις το σύγγραμμα "η πόλη των φαντασμάτων" του Mosauer, παιδιού εβραίων της Θεσσαλονίκης και νύν περιπλανώμενου καθηγητού ιστορίας απο πανεπιστήμιον εις πανεπιστήμιον.

    Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στην ιστορία των Εβραίων, που έδιωξε η Ισαβέλλα απο την Ισπανία και στην Θεσσαλονίκη τους αγκάλιασαν τότε η Τούρκοι. Παρουσία δύο διμοιριών της ΕΚΑΜ, του προσωπικού του αμερικανικού προξενείου και της ισραηλιτικής κοινοτητος αλλά και πολλών Θεσσλονικέων ο ανιστόρητος αυτός γόνος της Θεσσαλονίκης φυγαδεύθηκε απο την πίσω πόρτα του κινηματοθέατρου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, όταν δέν μπόρεσε να εξηγήσει (α) γιατί τους εξωπέταξε η Ισαβέλλα και (β) πώς μπορεί ο Εβραίος, που παντρεύεται Τουρκάλα να κρεμιέται απο τον Καδή μαί με δυο ψόφια σκυλιά διπλα του, όπως αναφέρουν σχετικά τουρκικά ντοκουμεντα.

    Η μοχθηρία τους ανάγκασε τους Ισπανούς να τους διώξουν όπως μάλλον το ίδιο θα συνέβη και με τους Τούρκους της Θεσσαλονίκης.

    Θα ολοκληρώσω την ενημέρωσή σου φίλε Haldir με

    - τον σκυλοκαυγά διαρκειας τριών ετών μεταξύ Δημάρχου και της Ισραηλιτικής Κοινότητος με θέμα την τοποθεσία, όπου θα στήνονταν το απαισιότερο άγαλμα στην ελληνική επικράτεια. Ζητούσαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, να απομακρυνθεί απο την πλατεία Αριστοτέλους το άγαλμα του αρχαίου μας δασκάλου και πνεματικού πατερα του Μεγαλου Αλεξανδρου για να στήσουν στην θεση αυτή το δικό τους.

    - Είναι τόσο μωροφιλόδοξοι, που στο πάθος τους αυτό δεν σκέφθηκαν ότι, οι Θεσσαλονικείς λάτρεις της πλατείας αυτής, θα το κατεδάφιζαν απο το πρώτο βραδυ . Διαφορετικά θα έπρεπε να αποσταλεί άγημα της Μοσσάντ να το φρουρεί. Και δυστυχώς φίλε μου η ΕΛΑΣ απασχολεί με δικά μας χρήματα τρείς βάρδιες χωροφυλάκων για τις εβραίϊκες εγκαταστάσεις στην πόλη μας, για το μουσείο, για το άγαλμα, για την συναγωγή, για το γηροκομείο και για το νεκροταφείο!

    Αφήνω το σημαντικότερο για ο τέλος, άν και η πληροφόρηση τέλος δέν έχει.

    Πάνε περίπου 10 χρόνια απο τότε, που ο Πατριάχης Ιεροσολύμων ανέθεσε στο πνευματικό μου παιδί τον Π.Παναγιωτόπουλο, καθηγητή των σιδηρών κατασκευων στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ την αποκατάσταση των ζημιών της βάσεως του Τιμίου Σταυρού, καθώς μέχρι τότε ο λόφος αυτός του Γολγοθά ειχε χαμηλώσει κατα 28 ολόκληρα μέτρα, αφού οι πιστοί προσκυνητές δεν εννοούσαν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, χωρίς να έχουν μαζί τους λίγο χώμα ή λίγες πέτρες απο το σημείο όπου σταυρώθηκε ο Χριστός.

    Δουλέψαμε αρκετά και το αποτέλεσμα σήμερα προφυλάσσει όχι μόνο την συγκεκριμένη θέση, αλλά και τα θεμέλια του Ναού της Αναστάσεως.
    Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσων ήλθε ειδοποίηση απο το Βατικανό για την παρασημοφόρηση του Π.Παναγιωτόπουλου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης της χριστιανοσύνης.

    Την ημέρα της παρασημοφορήσεως στο Βατικανό, ή την επομένη, το ΥΠΠΟ τους Ισραήλ, προφανέστατα χολωμένο λόγω αγνοήσεως των εβραίων συναδέλφων, ανακοίνωνε διεθνές συνεδριο με θέμα τις αποκαταστάσεις ζημιών σε μνημεία.

    Το συνέδριο είχε και ενδιαφέρον αλλά και επιτυχία, αφού για πρώτη φορά ακοινωθηκαν νέες μέθοδοι και νέα υλικά στα προβλήματα αυτά.

    Το χάλασαν όμως στο τέλος και όταν ο εβραίος διευθυντής του ΥΠΠΟ του Ισραήλ έκλεισε το συνεδριο με την
    φράση:

    > το κράτος του Ισραήλ απορεί με τους Έλληνες που είναι χριστιανοί και όχι 12-θεϊστές μιάς και η υπέροχη αυτή αρχαία ελληνική θρησκεία ειναι αυτή που τους πάει !!!!

    Ακολούθησε ορυμαγδός. Όχι απο την ολιγάριθμη ελληνική συμμετοχή, αλλά απο τους Γερμανούς, τους Άγγλους και τους τούς Ιταλούς.

    Έτσι βλέπει πλέον κανείς χειροπιαστά ότι, σήμερα, τουλάχιστον εμείς οι Ελληνες έχουμε να κάνουμε με ανατροπείς και με προγρμματιμσμένες ανατροπές.

    Γι'αυτό αγαπητέ μου Haldir δεν συμφωνώ και δέν θα συμφωνήσω με τις ανερμάτιστες απόψεις, που εκσφενδονίζουν τα σημερινά υποχείρια των Εβραίων, θελητά ή εκ πειθαναγκασμού.

    Τα υπόλοιπα είναι δικά σου. Αρκεί να μήν είσαι εβραίος, οπότε φυσικά θα επαναληφθούν οι ίδιες στιγμές απείρου κάλλους που ζήσαμε και στο εβραίϊκο συνέδριο.

    Με συναδελφικούς-συμφορουμιτικούς-συνbloggικούς χαιρετισμούς και με τις καλύτερές μου ευχές για το Νέον Ετος.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I love very broad, I like some of the ancient culture, like modern architecture, and now I am fat, I like your BLOG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Good article, good things, good feelings, good BLOG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive