Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

ΚΡΙΜΑ ! ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους εβραίους.
Πριν απο έναν αιώνα ήταν πολύ δύσκολο να πολώσεις τον κόσμο για να αρχίσεις μια γενοκάθαρση.
Τώρα χάρη στο ίντερνετ κάθε καταπιεσμένος είναι ένας υποψήφιος τιμωρός.
Θα βιώσουμε άγριες καταστάσεις φέτος.
ΕΛ-ΙΕΝ

5 σχόλια:

  1. Θα σας πω λοιπόν γιατι φτάσαμε σ'αυτό το χάλι. Επιτρέψαμε να αναπτυχθεί μια γενιά απο ανίκανους κυφήνες. Άτομα ρηχά χωρίς κρίση και με άποψεις δανεικές. Ειδικοί που δεν έχουν ιδέα. Χαμένα κορμιά που επιβιώνουν μόνον χάρη στη καλή θέληση της μαμάς. Η τελευταία βέβαια φέρει και την μεγαλύτερη ευθύνη. Αν ο άχρηστος υιός τα σκατώνει συνεχώς αλλα μένει ατιμώρητος είναι λογικό να απωλέσει την ηθική τελικά. Αφού τελειοποιήσει την τέχνη της αυτο δικαιολόγησης μετά θα κλέψει, θα πει ψέματα και θα προδώσει με την ίδια ευκολία. Η μαμά θα φροντίσει να πιάσουν και το καλό πόστο αδιαφορώντας για την ευρωστία της κοινωνίας. Τέτοια άτομα θα τα ακούσετε συνήθως να λένε "Όπως έχουν μάθει τον καθένα". Αυτό είναι και η απόδειξη της έλλειψης κρίσεως που τους χαρακτηρίζει. Δεν μπορούν να εξάγουν συμπεράσματα απο μόνοι τους και βασίζονται αποκλειστικά σε στερεότυπα που έχουν διδαχθεί. Τα τελευταία συνήθως βρίσκονται μόνο στη φαντασία των αποτυχημένων γονιών τους. Οι περισσότεροι απο αυτούς κομπιάζουν για την τιμή και τον ανδρισμό τους, αφού όμως ρίξουν ένα καλό μπερντέ ξύλο στην γυναίκα και τα παιδιά τους, οι υποκριτές. Όλοι αυτοί οι κρετίνοι ζουν ανάμεσα μας και, δυστυχώς, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει κάποιος θεσμός η οργάνωση που θα τους ξεχωρίσει. Πρέπει τα υπόλοιπα, υγιή , κύτταρα να δράσουν απο μόνα τους αν επιζητούν την εξυγίανση της κοινωνίας. Με οποιονδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε κόστος. Η μοίρα του κυφήνα είναι δεδομένη άλλωστε και ποιός τολμά να πάει κόντρα στη φύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέχτε επίσης γιατι είναι πολύ ικανοί στην κοροιδία. Ο ήλιος βαράει καλά βέβαια και δύσκολα μπορούν να κρυφτούν πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. You read these things, I think the mood has changed for the better!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Good article, good things, good feelings, good BLOG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive