Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

KουκουλοΦΛΩΡΟΙ και ΚΚΕ . ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ"


"ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/09 Σελ. /40

"Οι αγωνιστές
Κουκουλοφόροι ήταν οι Κου-Κλουξ-Κλαν, οι Αμερικανοί φασίστες που στήνανε νυχτιάτικα καρτέρι στους νέγρους και τους εξαφάνιζαν ρίχνοντάς τους στο ποτάμι. Κουκουλοφόροι ήταν οι σταυροφόροι που κατέστρεφαν, λεηλατούσαν, δολοφονούσαν, πλιατσικολογούσαν με το σταυρό στο χέρι στο όνομα του Χριστού. Κουκουλοφόροι είναι οι δήμιοι μπροστά στις κρεμάλες, είναι οι σατανιστές στις διαβολικές τους λειτουργίες, είναι οι θαμώνες των μακρών και ύποπτων στοών. Κουκουλοφόροι και μασκοφόροι είναι στα καρναβάλια. Κουκουλοφόροι ήταν οι καταδότες στα μπλόκα της Κατοχής. Οι προδότες συνεργάτες των Γερμανών. Κουκουλοφόροι είναι αυτοί που καίνε, σπάζουν και ρημάζουν αυτοαναγορευόμενοι ως αγωνιστές.
Κουκουλοφόροι είναι οι προβοκάτορες που έχουνε τους λόγους τους.
Κουκουλοφόρος είναι ο λόγος τους, ψεύτικος και υποκριτικός, είναι η λεξι-λαγνεία τους που άλλα λένε, άλλα εννοούν κι άλλα κάνουν. Οι άνθρωποι του σκοταδιού. Κουκουλοφόρα είναι η ίδια η αντιλαϊκή και σάπια πολιτική του συστήματος. Κουκουλοφόροι είναι οι υπόνομοι και οι ύποπτες διασυνδέσεις. Τα τρωκτικά που κρύβονται στις τρύπες. Οι κουκουλοφόροι δεν είναι κίνημα. Είναι ξεφτίλα, είναι μπαγαποντιά.
Οι αγωνιστές έχουνε ψηλά και περήφανα το κεφάλι. Οι αγωνιστές δε δέχονταν ούτε τα μάτια να τους κλείσουν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα. Οι αγωνιστές πολεμούσαν και τραγουδούσαν κατάφατσα στον ήλιο. Οι αγωνιστές μπροστάρηδες και καθοδηγητές σε κάθε κατάκτηση, σε κάθε δίκαιο αίτημα, με ανοιχτά τα στήθη κι ανυψωμένες τις γροθιές. Οι αγωνιστές έδιναν αξία και υπόσταση στις χειροπέδες που τους αλυσόδεναν. Οι αγωνιστές δε δήλωναν και δεν υπέγραφαν παρά τα σμπαραλιασμένα τους κορμιά.
Οι απεργοί μπροστά στις πόρτες του εργοστασίου έχουνε ξέσκεπα τα φωτεινά τους πρόσωπα. Οι αγρότες στους δρόμους και τα τρακτέρ είναι πεντακάθαροι γι' αυτό και η πληρωμή τους είναι τα αγροτοδικεία και η υποτίμηση. Και, τέλος, οι μαθητές κι αυτή η παρεξηγημένη σπουδάζουσα νεολαία, γεμάτη ζωντάνια κι ορμή, γεμάτη αγωνιστικότητα, πάθος και αυτοπεποίθηση πως αυτό που κάνουνε αυτό είναι και το σωστό και πληρωμή τους τα μαθητοδικεία και η συκοφαντία. Αυτός είναι ο λαός μας, ξέσκεπος και λαμπερός, δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τους κουκουλοφόρους".
Βασίλης ΛΙΟΓΚΑΡΗΣ
**********************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Η Κριτική πρέπει νάναι αντικειμενική και αμερόληπτη. Χιλιάδες φορές έχουμε καυτηριάσει τις θέσεις του ΚΚΕ, θα θέλαμε, όπως σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να το επαινούμε.Οι χιλιάδες αγωνιστές που έχει στίς τάξεις του, δεν ευθύνονται για τις κατά καιρούς "άστοχες" αποφάσεις της ηγεσίας του.
Για το σημερινό άρθρο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευή 23/1/09

2 σχόλια:

  1. Ναι ας μην ξεκινούσανε οι πιτσιρικάδες και ήθελα να δω αν θα κατέβαίνε κανείς έστω και με πατίνι στους δρόμους. Που ήσασταν τόσο καιρό καλές μου κότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούστ!Παλιοεθνίκια και έσεις αυτής της σελίδας και αυτοί του "Κ"ΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive