Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Οι ΑΝταρτες..

Η επιλεκτικη ευαισθησια ειναι αναισθησια.

ΓΡΑΦΕΙ: Ο "ΙΑΣΩΝ"

Και αυτο απο τις δυο πλευρες.
Δηλαδη και απο εκεινους που επιμενουν να αγνοουν οτι το Ισραηλ βομβαρδιζομενο βομβαρδιζει και απο τους ανταρτες της χαμασ που οταν ριχνει ρουκετες ειναι ολα μελι γαλα.
Αλλα οταν υφιστανται την βαρβαροτητα των βομβαρδισμων που το ιδιο προκαλει οχυρωμενο πισω απο αθωους αμαχους τοτε βεβαιως υπαρχει προβλημα.
Οπως επισης επιλεκτικη αγνοια ειναι να επιμενουμε να αγνοουμε οτι η Παλαιστινη εχει εκλεγμενη κυβερνησι που δεν μπορει να ακολουθηση πολιτικη διοτι οι ανταρτες της χαμας εχουν την δικη τους .
Οπως επισης ηθελημενη αγνοια ειναι να μην κατανοουμε οτι τα πλουσια κρατη της μεσης ανατολης θα μπορουσαν να ειχαν δημιουργησει εργοστασια , γεωργικη αναπτυξι μια Παλαιστινη με ουρανοξυστες απο τα λεφτα τους, αν οι Παλαιστινιοι στα διαλειμματα του ηλιθιου ψευτοπολεμου πολεμου( δυστυχως ομως με πραγματικα θυματα) κατα των ισραηλινων, δεν συνεχιζαν τον αλληλοσκοτωμο τους.
Ομως αυτα δεν ειναι επιτρεπτο ουτε να λεγονται ,Ουτε να γραφονται.
Ουτε να καν να διαπραττουμε το εγκλημα της σκεψεως και να λεμε το προφανες.
Οτι χωρις ειρηνη με δεδομενο την βια και το μισος , μονο ο θανατος κερδιζει.
Ισως αν τουλαχιστον οι θεοφοβουμενοι μιλουσαν περισσοτερο για αγαπη παρα για λαιμητομο..Για το "ο συ μισεις ετερω μη ποιησεις".,
Η για το "αν σε ραπισουν απο την δεξια στρεψε και την αριστερα" λεω ισως.. Αλλα που να βρουμε τους κηρυκες ειρηνης και αγαπης ,οταν ακομη και τους αμβωνες της εκκλησιας εχει καταλαβει ενας τυφλος φανατισμος ενας μισητικος λογος μια ακενωτη υποκρισια, μια "αδεκαστη " μονομερεια ..Ενας λαικισμος..
Κανεις δεν δικαιωνει δεν αποδεχεται τα εγκληματα κατα των αμαχων. Την αιματοχυσια αθωων σ ενα τοσο ανισο πολεμο ..
Αλλα ειναι αφελες να μην βλεπουμε ποσο ανοητη ποσο ηλιθια ποσο εγκληματικη ποσο ασκοπη ειναι αυτη η προκλησι.
Διοτι ναι οι Ισραηληνοι ειναι απονοι και ανελεητοι.
Κατακριτεοι για τις φρικαλεοτητες.Ναι αναζητουν μια αφορμη.
Αλλα εκεινοι που γνωριζουν οτι η ψευτοπολεμικη ανδρεια τους θα φερει τον θανατο σε αθωους χωρις να επιτυχουν τιποτα αλλο τι ειναι?
Γενναιοι Ανταρτες?
ΙΑΣΩΝ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 23/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive