Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Ελληνικό DNA. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!


Σε περιόδους που το Ελληνικό Έθνος χτυπιέται ανελέητα από δυνάμεις που επιζητούν το χάος και την ολοκληρωτική ισοπέδωση της Ελλάδος, την υπόγεια αλλά οφθαλμοφανή υποστήριξη της τρομοκρατίας (κατά την γνώμη μας με κύριο Πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ) και τον αφανισμό των Ελλήνων, υπάρχουν Έλληνες που είναι έτοιμοι ακόμα να δώσουν ανά πάσα στιγμή την ζωή τους ΟΧΙ! Για το σάπιο κράτος της ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ψέυτο-Αριστεράς, αλλά για το έθνος και το Ελληνικό ΦΩΣ, που από αρχής της ανθρωπότητας φωτίζει στην παγκόσμια Ιστορία.
Ευχαριστούμε την κάθε αγνή και πατριωτική φωνή και αγώνα από τον οποιονδήποτε αγωνιζόμενο πατριώτη ‘Έλληνα, από οποιαδήποτε πατριωτική πολιτική δύναμη.
Θα αντισταθούμε και θα πολεμήσουμε μέχρι ρανίδoς με όποιον τρόπο απαιτεί η παρούσα κατάσταση, θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις και «πολεμικά» ρεπορτάζ από απλούς Έλληνες πολίτες (και όχι μόνο), από όλους εμάς που αγωνιζόμαστε ενάντια στην σαπίλα και τον μειοδοτικό και διπρόσωπο ανθελληνικό παραλήρημα των αντί Ελληνικών πολιτικών παρατάξεων και πρωτίστως Ενάντια! Στους ξεπουλημένους στην νέα τάξη της παγκοσμιοποίησης «Δημοσιογραφίσκων» οι οποίοι κριμένοι πίσω από τα πολυτελή αυτοκίνητα τους, τις βίλες τους, κάνουν γαργάρα όλες τις πατριωτικές φωνές, πολεμούν δίχως έλεος την έννοια της λέξης «Έθνους» και Ελλάδας. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, πίσω τους, δίπλα τους, …δεν θα ξέρουν από πού να καλυφτούν!

Elliniko DNA
http://www.facebook.com/group.php?gid=55115857291

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive