Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !! Και γιατί δε μιλάγανε τόσο καιρό και νομίζαμε πως είμαστε μόνοι;;

Μάκης: Ο «Ρομπέν» της διαπλοκής!!!

"Το τι είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για μας δεν είναι μυστικό. Από το δεύτερο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ έχουμε γράψει διεξοδικά για την «μεγάλη απάτη» αυτού του τηλεοπτικού «Μοντεχρήστου».
Αλλά και ακόμα παλιότερα. Είχαμε δημοσιεύσει εκτενέστατο κείμενο στο βιβλίο που εξέδωσε ο φίλος του Οδυσσέας Χατζόπουλος γι τον ίδιο με τον τίτλο: «Ο Μάκης, το φαινόμενο». Το κείμενό μας αυτό έγινε και αιτία να σαμποτάρει το βιβλίο του φίλου του ο Μάκης!!!
Τόσο ανοικτός στην κριτική ήταν!!!
Φυσικά την είχα πατήσει και εγώ και είχα πάει σε τρεις ή τέσερες εκπομπές του πολύ παλιά. Είχα την ψευδαίσθηση ότι μπορεί κάποιος να πει δύο πράγματα. Τότε, όμως, διαπίστωσα τη δολιότητα των ντεκόρ- γλαστρών του Μάκη. Οι καλεσμένοι ήταν οι... «γλάστρες» για τα παιχνίδια του. «γλάστρες» για να καρατομεί κάθε ιδέα και διάλογο: Ένα σκηνικό που δολοφονούσε κάθε σοβαρή συζήτηση, την ισοπέδωνε κυριολεκτικά και παράλληλα ένα σκηνικό νοσηρής προβολής του ίδιου και των δόλιων καθεστωτικών παιχνιδιών του.
Προσπάθησε πολλές φορές ο Μάκης, ο ίδιος, οι συνεργάτες του, αλλά και οι κοινοί γνωστοί, να παρουσιαστώ στις εκπομπές του. Αρνήθηκα κατηγορηματικά. Η επιμονή να με καλεί, παρά το γεγονός ότι τον είχα φτύσει, δείχνει ότι δεν αντέχει οποιοδήποτε ΟΧΙ.
Δείχνει επίσης και κάτι άλλο: Ότι γνωρίζει ότι η παρουσία σου εκεί σε εξευτελίζει. Συνειδητά, συνεπώς, μειώνει τους καλεσμένους. Και αποτελεί «τεχνική» μείωσης, να σε διακόπτει όταν πας να αρθρώσεις κάποιον λόγο και να δίνει δικτατορικά το λόγο σε κάποιο μανεκέν ή σε άλλου είδους «καλλωπιστική» γλάστρα…
Πολλοί κατάλαβαν πολύ αργά ότι το να πηγαίνεις στις εκπομπές του Μάκη είναι σαν να δεχόσουν το εξευτελισμό σου και τον εξευτελισμό κάθε σοβαρής νότας διαλόγου. Και ότι έδινες άλλοθι στο γρανάζι αυτό του κάθε «νταβατζή» και των ύποπτων διαπλοκών του.
ΣΗΜΕΡΑ, ο συνεργάτης του επί δεκαπέντε χρόνια, αυτός που του οργάνωνε τις εκπομπές τον αποκαλύπτει…"
Διαβάστε εδώ:
http://troktiko.blogspot.com/2009/01/troktiko_02.html
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3039
Διαβάστε Περισσότερα
\

Αναρτήθηκε από troktiko

Για την αντιγραφή

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive