Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ !!


ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΕΚΤΟΣ

Ο Ειδικός Γραμματέας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (Υπ.Ε.Ε.) κ. Μάριος Τσάκας υπέβαλε την παραίτησή του στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννη Παπαθανασίου. Ο Υπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Τσάκα και έως ότου ορισθεί νέος Ειδικός Γραμματέας, θα προΐσταται στην Υπ.Ε.Ε. ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων κ. Θανάσης Σκορδάς.
Αναρτήθηκε από SIR

1 σχόλιο:

  1. Στο χωριό μου λέμε ότι αν τριτώσει ένα κακό τότε θα είναι ξορκισμένο και δεν θα επαναληφθεί .
    Λέμε όλοι τότε ,''Δόξα σοι ο Θεός , τρίτωσε και γλυτώσαμε''!!!

    Γνωρίσαμε τους δύο πιό απαίσιους υπουργούς οικονομικών της μεταπολίτευσης στα πρόσωπα των κκ Αρσένη και Τσοβόλα .
    Αρσένης με το έγκλημα της κρατικοποίησης των προβληματικών εταιριών χρέωσε και τα δισέγγόνά μας . Με λάθος ''κοινωνικές'' συνταξιοδοτήσεις βούλιαξε Ασφαληστικά Ταμεία .Άγνωστος ο αριθμός των υποτιμήσεων της δραχμούλας από τον Αρσένη,κλπ κλπ

    Ο Δημήτρης Τσοβόλας , αφού πέταξε στα σκουπίδια το ''σχέδιο σταθεροποίησης της Ελληνικής οικονομίας '' που είχε ψηφίσει η Βουλή τον Δεκ.'87 , ακολούθησε πιστώτατα την διαταγή του Ανδρέα Παπανδρέου : ''Τσοβόλα δώστα όλα''και έγραψε αρνητικότατη οικονομολογική ιστορία (στην πλάτη μας'' . Με το κλείσιμο της ''ιστορικής'' θητείας Αλογοσκούφη απεχώρησε και ο Τρίτος Μέγας Οικονομολόγος .Αυτόν που είχε συμπεριλάβει το CNN στους 101 dumbest of the year 2006 .
    Ο άνθρωπος που βάζοντας το κόμμα πάνω από το Έθνος έκανε την ''απογραφή'' .Ο υπουργός που έκανε φοροαπαλλαγές σε Βιομηχάνους και καταπλακωσε με φόρους μισθωτούς και συνταξιούχους.
    Με Ταξική νοοτροπία ο Αλογοσκούφης κατήργησε τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας και μετά έβαλε φόρο στα ακίνητα ΟΛΩΝ των ταπεινών Ελλήνων πολιτών .
    Έφυγε και ο τρίτος ''μεγάλος''.
    Ευχόμαστε να είναι ξορκισμένο το κακό που μας είχε βρεί.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive