Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Η ΚΡΥΦΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ

Συγκλονιστικά στοιχεία δίνει η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη η Λίτσα Λαζαρίδη σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ''αξίζει να το δείς''.
Ο Μπάμπης ο Λαζαρίδης είχε δώσει κρυφή συνέντευξη στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο
και του είχε πεί αν πάθω κάτι να την βγάλεις.
ο Στέφανος Χίος δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου: έχουμε ξεκινήσει μία έρευνα αλλά δεν είμαστε ντεντέκτβ,είμαι συγκλονισμένος με αυτά που δηλώνει η οικογένεια,έχω υλικό ακόμα και μία χαρτοπετσέτα με 3 ονόματα που είχε γράψει ο Μπάμπης,η οποία χαρτοπετσέτα βρέθηκε εφ'οσον έγινε η διάρηξη πριν λίγες μέρες στο μαγαζί ''ΜΟΥΣΣΕΣ''
Δέν αντιμετωπίζουμε οικογενειακά προβλήματα.Η μητέρα μου ζητάει το βραβείο απο την πυγμαχία του Μπαμπη καθώς και το ρόλεξ και τον σταυρό με το διαμάντι που είχε κάνει δώρο η Αγγέλικη Ηλιάδη στον Μπάμπη.Αυτά τώρα θα έχουν περάσει στην νόμιμη κληρονόμο την Πόπη Μαλιωτάκη.Η αδερφή του Μπάμπη δηλώνει ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 O Βασίλης και ο Μπαμπίνος.Τρία είναι τα παιδία του Μπάμπη ο Μπάμπης είχε και μία κόρη η οποία ζεί στην Γερμανία.

ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ.
Αναρτήθηκε από www.reportazpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive