Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

15 Ιανουαρίου 1950.
Ο Κυπριακός λαός στο γενόμενο δημοψήφισμα ζητά στη συντριπτική του πλειοψηφία ,
97 % , την ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Αυτό το δημοψήφισμα απετέλεσε την λαϊκή βάση στην οποία στηρίχθηκε πέντε χρόνια μετά , ο μεγάλος εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. με σκοπό την Ένωση και μόνο την Ένωση.
Δυστυχώς όμως , δύο ισχυροί παράγοντες δεν επέτρεψαν την ευόδωση του αγώνος , με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα η Κύπρος τουρκοπατημένη και έτοιμη να παραδοθεί στα νύχια των εχθρών του ελληνισμού , μέσα από νέες υποχωρήσεις .
Ο πρώτος και ισχυρότερος παράγων είναι ο τρομερός άξονας Αγγλικών βάσεων, Τουρκίας και Σιωνισμού, ένας άξονας που επεβλήθηκε από την αδυσώπητη γεωπολιτική αναγκαιότητα.
Ο δεύτερος παράγων είναι η χαμερπής υποχωρητικότητα των ηγεσιών μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Κύπρο, υπό την στήριξη μιας εγκάθετης , ξενόδουλης πλουτοκρατίας .
Χωρίς αυτό το δεύτερο παράγοντα οι εχθροί του έθνους δεν θα επετύγχαναν το μέγιστο των σχεδιασθέντων .Θα προσέκρουαν στην ηρωική βούληση του αγωνιζόμενου λαού και εξ ανάγκης θα υποχωρούσαν στο ελάχιστο .Η πολιτική του Δέοντος θα θριάμβευε της πολιτικής του εφικτού .
Πολιτική του Εφικτού ονομάσθηκε η προδοτική συναίνεση στα σχέδια του Αγγλο-τουρκο-σιωνιστικού άξονα .
Τα γεγονότα μαρτυρούν από μόνα τους την οδό της κατάπτυστης συναίνεσης που οι δόλιοι και αρχομανείς δημαγωγοί ακολούθησαν .
Από την τριμερή διάσκεψη , την υπονόμευση του ένοπλου αγώνα και την άρνηση ουσιαστικής υποστήριξης του , από τις συμφωνίες Ζυρίχης –Λονδίνου δια των οποίων επέστρεφε νόμιμα στη Κύπρο ο τουρκικός στρατός μέχρι την πράσινη γραμμή και την απαράδεκτη και τεχνητή ρήξη με την τότε στρατιωτική κυβέρνηση που απετέλεσε την πρόκληση του προχείρως εκτελεσθέντος πραξικοπήματος , από τη δικαιολόγηση της πρώτης εισβολής που η μυστική διπλωματία απεδέχθηκε και δικαιολόγησε μαζί με την έκκληση παρέμβασης των εγγυητριών δυνάμεων στο συμβούλιο Ασφαλείας λίγες ώρες προ της εισβολής , μέχρι την ανταλλαγή των πληθυσμών ως πολιτικής πράξης αποδοχής της συγκέντρωσης των τουρκοκυπρίων σε μια ενιαία εδαφική ζώνη , από την παράδοση χάρτου για την επίλυση του εδαφικού ,μέχρι την από κοινού σφυρηλάτηση του σχεδίου Ανάν και τέλος από την επίσπευση νέου σχεδίου λύσης στα πλαίσια μιας τερατόμορφης ομοσπονδίας που θα ευνοεί και κατοχυρώνει τη παρουσία του Αγγλικού στρατού και της δεδομένης συνεργασίας του με τον σιωνισμό και τα μείζονα συμφέροντα του, την γέφυρα διέλευσης μεταξύ Κερύνειας και Αδάνων και την ταυτόχρονη απομάκρυνση από την Ελλάδα δια της λεγομένης αποστρατικοποίησης που στην ουσία θα είναι ο μονομερής αφοπλισμός των Ελλήνων. Όλα δείχνουν ότι η συνομωσία εις βάρος του έθνους και του κυπριακού ελληνισμού παρατείνεται.
Το νέο δημοψήφισμα που ετοιμάζουν θα είναι μια θηλιά στο λαιμό του λαού που η προπαγάνδα κατονόμασε ως οδυνηρή λύση και επανένωση. Από την ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ 1950 φτάσαμε ύστερα από τόσες οδύνες στην λεγόμενη ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ. Δηλαδή στην αποδοχή της τουρκοποίησης των κατεχομένων και της συμφιλίωσης του θύματος με τον θύτη , της βιασθήσας με τον βιαστή της.
Σε αυτή τη τρομακτική δικαιοσύνη που θέλουν να μας επιβάλουν, μια και μόνη είναι η απάντηση των ελευθέρων ελλήνων :
Η ΕΛΛΑΣ, Ή ΤΕΦΡΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
( Ε.ΛΑ.Μ. )
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη πεμπτη 15/1/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive