Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

KAΛΑ, ΟΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ πίστεψαν ότι είναι ΣΑΝΤΙ(Σ) ΝΥΣΤΑΣ. ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ "ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 27/12. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ;

Ε,Ε,Ε, ΚΡΑΤΟΣ!!
Φεύγουν σήμερα τα φαντάσματα του παρακράτους, απο το Πολυτεχνείο. Ξέρεις ότι στίς 12, σε μισή ώρα, θα βγούν. Θα τους αφήσεις να σε εξευτελίσουν πάλι; ΞΕΡΕΙΣ !! ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 4μμ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!! Θα τους αφήσεις μωρέ, να ξαναρχίσουν τα ΙΔΙΑ; ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !! ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ε,ε,ε,ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και καλά σαράντα!!

Διαβάστε την ανακοίνωση των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ. Φυσικα και ΔΕΝ θα δημοσιεύσουμε, για να διαφημίσουμε ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση των κοινωνικών εγκληματιών. Δείτε μόνο τις "αποφάσεις" τους.
Με κλίκ εδω ανοίγει η σελ.τους>>>>>>
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 24ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ -Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Τετάρτη, 24 Δεκέμβριος 2008
Καλούμε στην ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Δεκέμβρη,
στις 4μμ στο Πολυτεχνείο, για την οργάνωση της αλληλεγγύης στους συλληφθέντες η οποία έχει καλεστεί από συντρόφους-ισσες συνέλευσης που έγινε στην κατειλημμένη ΓΣΕΕ
Κατάληψη Πολυτεχνείου24/12/08
ΥΓ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑΤΗΣ 24ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ
Αναρτήθηκε από Κατάληψη Πολυτεχνείου στις
12:00 μμ 0 σχόλια

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί φίλοι
    Σχετικά με την μετατροπή των ΑΕΙ σε ορμητήρια κουκουλοφόρων εμπρηστών.
    Έχω αγανακτήσει τις τελευταίες μέρες να παρατηρώ ΟΛΟ το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδας είτε να κάνει την στρουθοκάμηλο είτε να ευλογεί τους καταληψίες με το πρόσχημα του ''ασύλου''.
    Εξαίρεση βέβαια ο κ.Γιώργος Καρατζαφέρης που στην ομιλία του στην Βουλή ανέδειξε το πρόβλημα, η μάλλον την ξεφτίλα του Ελληνικού Κράτους .Ξεφτίλα μοναδική στην Ευρωπαική Ένωση.
    Η υπόθεση έρχεται από παλιά .
    Από την εποχή που όταν υπηρετούσα σμηνίτης στο Άκτιο και ερχόταν κάποια τσογλάνια και μας κατέστρεφαν επανειλημένα την Πύλη του Αεροδρομίου .Διαμαρτύρονταν γιατί προσγειώνονταν εκεί τα αεροπλάνα AWACS του ΝΑΤΟ (Ιπτάμενα ραντάρ).

    Πες μου ΕΝΑ κράτος της Ευρωπαικής Ένωσης που θα τολμούσαν κάποιοι αλήτες να κάταστρέψουν την Πύλη στρατιωτικού Αεροδρομίου και δεν θα τους γαμ..σαν !!
    Μετά απορούν γιατί έχουν αποθρασυνθεί οι Σκοπιανοί .
    Απλούστατα μάθανε ότι γαμ....στε
    και τρέξανε και οι γύφτοι (οι Σκοπιανοί).

    Καλά Χριστούγεννα
    και Καλή Χρονιά σε όλους .


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive