Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ εκμεταλεύονται ακόμη και τη μνημη του Αλέξη.

Ο... ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ !! ΑΛΕΞΗΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ!!{κλικ στην αφίσσα για μεγάλωμα}
Η δολοφονία του ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ !! Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Απ ότι ακούσαμε, απ ότι λέει η οικογένειά του, ο Δημήτρης Τσοβόλας, οι "αυτόπτες" μάρτυρες,ο αδικοχαμένος Αλέξης, δεν είχε ΚΑΜΙΑ σχέση με τον "αναρχικό" χώρο και πήγε με άλλα παιδιά για καφέ και τυχαία περνούσαν απο το σημείο της δολοφονίας του, όπου έγινε το τραγικό γεγονός. Τώρα τι μας λένε οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ και μάλιστα στην κεφαλή της αφίσσας τους; Θα μας απαντήσει κάποιος; Ανήκε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στον αναρχικό χώρο ο μικρός Αλέξης; ΗΤΑΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ... ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ !! των ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ; Σημαντική η παρατήρηση νομίζω.Αυτό δε σημαίνει φυσικά ¨δικαιολόγηση" της δολοφονίας του. Ούτε ελαφρυντικό του ΒΛΑΚΑ αστυφύλακα. Για μας -απ ότι ξέρουμε- πιστόλι απ τη θήκη ΔΕΝ βγαίνει, παρά μόνο για να σκοτώσεις. ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ!!
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 24/12/08

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω τι λέτε, γιατι άλλοι λένε έτσι και άλλοι γιουβέτσι. Αυτό που ξέρω είναι πως η μία πλευρά έχει μάρτυρα και επίγνωση. Η τακτική χρήση του δικτύου είναι απτή απόδειξη για το τελευταίο. Οι κυβερνώντες απο την άλλη νομίζουν πως το ΙΝΤΕΡ ΝΕΤ πουλιέται μαζί με τις μπαταρίες στο Γερμανό. Οι πιτσιρικάδες δεν έχουν κάποιον ισχυρό παίκτη να τους κατευθύνει πάντως. Αν έπαιζε στρατηγός τώρα η χώρα δεν θα είχε τηλεπικοινωνίες, για αρχή. Αντί να αναλύουμε την καταστροφική ικανότητα των "εχθρών" λοιπόν ας ασχοληθούμε λίγο με την μετριότητα τη δική μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε πανηλιθιε...Αν βγαλω ανακοινωση και σε αποκαλεσω συντροφο θα σημαινει πως ανηκουμε στον ιδιο πολιτικο χωρο; Ελεος!!!Και η βλακεια πρεπει να εχει ορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala,πας καλά;
    Έχει γεμίσει η Ελλάδα αφίσσες των ααναρχικών που το λέει.
    Δεν θάπρεπε η οικογένειά του να το διαψεύσει;
    είναι δυνατόν να πούν εμένα, εσένα, τον άλλον σύντροφο οι εγκληματίες και να περάσει ντούκου;
    Δε θα μας τρελλάνεις κι όλας. ΑΥΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ> ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive