Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Η μητέρα του Φασισμού (απάντηση στο άρθρο της Φαλάτσι)

Η υστεροβουλία της κυρίας Φαλάτσι αποτυπώνεται σε κάθε δημόσια επικοινωνία της. Είναι η υστεροβουλία κάθε εξουσιαστή που προσπαθεί να καταλογίσει την απάνθρωπη συμπεριφορά της ταξικής κάστας σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από την καπιταλιστική ιεραρχία. Στη συνέντευξη της λοιπόν που δημοσιεύθηκε στο Τρωκτικό, επαναλαμβάνει το γνωστό παραμύθι περί "φυλετοποίησης" του φασισμού. Καταλογίζει λοιπόν φασιστική συμπεριφορά, στερεοτυπικά βάσει φυλετικής καταγωγής. Επειδή τουλάχιστον σε αυτή τη χώρα έχουμε κάποια μόρφωση και ιστορική γνώση, έχουμε υποφέρει (ορθόδοξοι, Εβραίοι και άθεοι) αρκετά από το φασισμό, θα υπενθυμίσουμε στην κυρία Φαλάτσι ότι η ιστορική μητέρα του φασισμού τυγχάνει Εβραία. Η ερωμένη και ιδεολογική καθοδηγήτρια του Μπενίτο, η κυρία Μαργαρίτα Σαρφάτι. Αυτό βεβαίως δε λέει τίποτα, θα μπορούσε να ήταν Κορεάτισα, Παλαιστίνια ή οτιδήποτε.
Αυτό που λέει πολλά και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το φασιστικό - ρατσιστικό μένος της κυρίας Φαλάτσι, είναι η εξήγηση που δίνει η εγγονή της Σαρφάτι Ιππολύτη, μια Εβραία δημοκράτισα στην Ισραηλινή εφημερίδα
Χααρετζ. Λέει έπί λέξει:
"Κατά τη γνώμη μου, αν αντί για Εβραίους είχαν διωχθεί Μαύροι (1938-44), τότε πολλοί Εβραίοι θα ήταν ακόμα φασίστες. Για την ακρίβεια, το ίδιο ισχύει σήμερα. Πολλοί Εβραίοι ΕΙΝΑΙ φασίστες, γιατί η ιδεολογία του φασισμού είναι πιο κοντά στο σημερινό Ισραήλ. Διώκουν τους Άραβες και εάν πας στο "γκέτο" της Ρώμης σήμερα, θα δεις ότι πολλοί Εβραίοι είναι πραγματικοί Φασίστες. Φασίστες στην ιδεολογία που έχουν στο κεφάλι" και τελειώνει λέγοντας: " βαφτίζουν όσους μιλούν ενάντια στο Ισραήλ ως¨"Αντισημίτες" ενώ οι ίδιοι στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας ταυτίζονται μακράν με τη Δεξιά από ότι με την Αριστερά."
Εσείς βεβαίως κυρία Φαλάτσι ως διαχρονική φασίστρια, κάνετε τη δουλειά σας θαυμάσια. Μας σκοτώνετε που μας σκοτώνετε, τουλάχιστον μη μας περνάτε για ηλιθιους.
AMER "Olympiada olympia.gr"

αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη σαββατο 27/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive