Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Με θετική εισήγηση , να ανοίξουν τα μαγαζιά στίς 28/12/08 ,του Νομάρχη Αθηνών κ. Σγούρου, θα συνεδριάσει σε λίγο, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αθηνών. Σκοπός της σημερινής συνεδρίασης είναι η ανάκληση της προηγούμενης απόφασης που απαγόρευε το άνοιγμα των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του έτους 28/12/08.
Είναι γεγονός ότι πέρα απο τις κομματικές αγκυλώσεις, ο κόσμος θέλει να ανοίξουν τα μαγαζιά, έστω για να αποκαταστήσουν ενα απειροελάχιστο μέρος οι καταστραμμένοι μαγαζάτορες και να πάρουν κάπου 75ευρώ παραπάνω οι ταλαίπωροι εργαζόμενοι.
Όλα τα άλλα ότι διακυβεύεται το δικαίωμα της Κυριακάτικης αργίας των εργαζομένων, είναι ξύλινες κομματικές μπαρούφες που δεν πείθουν απολύτως κανέναν.
Πιστεύουμε ότι και τα μαγαζιά θα ανοίξουν, τουλάχιστον στην Αθήνα κι οχι και στους 48 Δήμους κι όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι δε, ότι πρώτα πρώτα θα πάνε για δουλειά τα κομματικά στελέχη του ΚΚΕ, ακολουθώντας τα παραδείγματα της ηγεσίας τους, που πρώτα πήγαν -στα μουλωχτά- και παρέλαβαν την αυξημένη βουλευτική αποζημίωση -που ΔΕΝ ήθελαν και που πρώτα παρέλαβαν τα πολυτελέστατα LEXUS των 80.000ευρώ, για την Κομμουνίστρια, συντρόφισσα Αλέκα.
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη παρασκευη 26/12/08

1 σχόλιο:

  1. Τα 75 ευρω παραπάνω πως προκυπτουν; Επειδη με 700 ευρώ μισθό, δηλαδή καπου 30 ευρω μεροκαματο, εμένα ενα 20αρικο μου βγαινει. Για ενα εικοσαρικο θα δουλέψουνε λοιπον οι εργαζομενοι -κι ενα ρεπο κάπου μεσα στο Γεναρη- το οποιο ελπιζω αυτη τη φορά να δοθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive