Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

άφες τους νεκρούς, θάψαι τους εαυτών νεκρούς.

Τώρα που η εκρηκτική κατάσταση πλησιάζει πρός το τέλος της,












νοιώθω την ανάγκη να σας δώσω μία διαφορετική οπτική γωνία για αυτά που έχουν συμβεί, γιατί πολλοί είδαν αλλά λίγοι κατάλαβαν.

Γράφει ο:Π.Τσίρος

Η κρίση που ξέσπασε στην πατρίδα μας δεν είναι τίποτε άλλο παρα μια πολύ καλά σχεδιασμένη επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής (social engineering).
Οι κοινωνικοί μηχανικοί είναι η γνωστή “συμπαθής” τάξη της παγκόσμιας ελίτ και οι υπάλληλοι τους (μυστικές λέσχες, κεντρικές τράπεζες, πολιτικά κόμματα του κατεστημένου κλπ).
Η παγκόσμια ελίτ η οποία ονειρεύεται μια νέα τάξη πραγμάτων με άβουλα όντα τα οποία δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα στην ζωή παρά να δουλεύουν 12-14 ώρες την ημέρα ως σύγχρονοι σκλάβοι για να την συντηρούν με το αίμα τους και τον ιδρώτα τους.
Το πρόσφατο παράδειγμα της Αμερικάνικης κυβέρνησης που χάρισε τα λεφτά του Αμερικανικού λαού στις επιχειρήσεις των παρασίτων τα λέει όλα.
Η Ελλάδα τόσο ως ιδέα ως και αληθινό, δυνατό, δημοκρατικό κράτος δεν χωράει πουθενά στα σχέδια τους.
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονός ότι σαν λαός είμαστε απείθαρχοι, δυσκολοκυβέρνητοι και καχύποπ[τοι αλλά ταυτόχρονα και εραστές της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, και της κριτικής σκέψης.
Επομένως για να μας γονατίσουν οικονομικά και να μας αποσυντονήσουν σαν κοινωνία αλλά και για να μας περάσουν ακόμη πιο σφιχτά χαλινάρια με τον “μεγάλο αδερφό” να ελέγχει και την παραμικρή κίνηση έπρεπε να εφαρμόσουν το δοκιμασμένο μοντέλο του “Προβλήματος-Προσφορά λύσης-Δημιουργία νέων δεδομένων.”
Έτσι με αφορμή τον άδικο θάνατο ενός 16χρονου παιδιού απο έναν επικίνδυνο αστυνομικό οι γνωστοί άγνωστοι εκμεταλεύτηκαν την αρχική οργή των απλών πολιτών και άρχισαν να καταστρέφουν τα πάντα δημιουργώντας το πρόβλημα.
Την ίδια ώρα η αστυνομία σφύριζε κλέφτικα χωρίς να κάνει την πιο βασική της δουλεία, την προστασία των πολιτών και τών περιουσιών τους συνεισφέροντας από την πλευρά της στο τεχνητό πρόβλημα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η αρχική αγανάκτηση των πολιτών για την αστυνομική βία και την διαφθορά μετατράπηκε σε αγανάκτηση κατά των κουκουλοφόρων και μάλιστα πολλοί απλοί πολίτες πήραν τον νόμο στα χέρια τους για να προστατευθούν.
Οι περισσότεροι μάλιστα ζητούν αυξημένη αστυνομική προστασία, μία λύση που η πολιτικοί αυτού του τόπου θα είναι πολυ πρόθυμοι να δώσουν άμεσα.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα για αυτούς που κινήσαν τα νήματα των μαριονέτων (αστυνομικοί και κουκουλοφόροι) θα ήταν να ψαρώσει ο λαός, να δημιουργηθούν εσωτερικές εντάσεις, και επίσης να ανεχθεί χωρίς αντίσταση την νέα θύελλα ενός επερχόμενου, ακόμη σκληρότερου αστυνομοκρατούμενου κράτους-υπηρέτη της νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
Ελπίζω να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή σαν ερέθισμα για πολλούς αναγνώστες σας γιατί ελπίζω και πιστεύω ότι ο Έλληνας έχει ακόμη τις βάσεις (Θρησκεία, πολιτισμική κληρονομιά και ανεξάρτητη φύση) να αντισταθεί στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και των κατασκευασμένων κοινωνικών κρίσεων.
Καί επειδή όπως λέει το ρητό “ουδέν κακόν, αμιγές καλού” ήρθε η ώρα για τον κάθε πολίτη να συνειδητοποιήσει ότι καθένας από εμάς θά πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να πιστεύει ότι τα καθημερινά του προβλήματα θα τα λύσουν κάποιοι προδότες πολιτικοί.
Ήρθε η ώρα να καταλάβουν όλοι ότι μια υγιής κοινωνία δεν δημιουργείται από ανθρώπους πού όνειρο της ζωής τους είναι να διοριστούν ως δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά απο ανθρώπους που είναι ενεργοί πολίτες.
Από ανθρώπους που θα καταλάβουν ότι το πέρασμα απο αυτόν τον πλανήτη είναι γρήγορο και η ζωή του καθενός πρέπει να έχει νόημα και αξία τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.
Και τέλος από ανθρώπους που δέν ξεχνούν τις ρίζες τους καί την εθνική τους ταυτότητα.
Π.Τσίρος
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 10/12/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive