Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΪΞΕΙΣ



ΣΗΜΕΙΑ

ΣΥΝΤΕΥΞΗΣ

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ 9,89


ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

«Αν αυτή η αγωγή δικαστεί, εγώ θα πάω να φέρω ένα λύκο από την Καστοριά στην πλάτη. Όταν προσπαθείς να μεταφέρεις τις ευθύνες σου πάνω σε δημοσιογράφους ξεκινάς άσχημα

Πολύ φοβάμαι ότι ο κ. Ρουσόπουλος δεν έπεισε».

«Το πρόβλημα του Καραμανλή είναι ότι πιάστηκε τόσο πολύ από τον Ρουσόπουλο και αποστασιοποιήθηκε από ογκόλιθους της παράταξης. Αυτό του έκανε κακό. Ο Ρουσόπουλος παίρνοντας αυτή τη δύναμη την υπερβολική είναι σαν να δώσαμε σε ένα παιδί ένα ατομικό όπλο. Το χρησιμοποίησε όπως το χρησιμοποίησε και τώρα ο κ. Καραμανλής υπογράφει την τελευταία σελίδα του βιβλίου του».

«Αν ο Καραμανλής πήγαινε στη ΔΕΘ και έλεγε απομακρύνω Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο μέχρι να διαπιστώσει τα πραγματικά περιστατικά η Δικαιοσύνη, σήμερα ο Καραμανλής θα ήταν στο 45%».

«Ο Ρουσόπουλος όσο εμφανίζεται στα ΜΜΕ θα χάνει γιατί δεν πείθει. Πιστεύω ότι τον επόμενο χρόνο θα είναι στην πολιτική ο Ρουσόπουλος, αλλά δεν θα είναι ο Καραμανλής».

«Στον Θόδωρο θα έδινα μια συμβουλή, μέχρι την μέρα που θα πάει στην εξεταστική επιτροπή να μη βγαίνει πουθενά. Είναι κακό αυτό που κάνει. Δίνει επιχειρήματα. Λέει ότι έβγαζε τόσα λεφτά, αυτά τα έχει δηλώσει στην εφορία; Ας μην ανοίγει τέτοια μέτωπα».

«Αν μου έλεγε εμένα Ρουσόπουλος τέτοιες κουβέντες για τις σχέσεις του με την Ορθοδοξία, θα του έλεγα να μου πει το «Τη Υπερμάχω» ή το «Πιστεύω». Αυτό που ενοχλεί είναι ότι μπλέκουμε την Ορθοδοξία μέσα στα γρανάζια των δικών μας ανομημάτων. Είναι λάθος. Ας ήταν πιο σεμνός».

Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι στον Καραμανλή σε σχέση με τον Ρουσόπουλο, έχω καιρό να το κάνω.

Του αφιερώνω ένα τραγούδι του Στράτου το «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

«Πιστεύω ότι μέσα σε ένα χρόνο θα έχουμε 150.000 απολύσεις πιστεύω ότι οι περισσότερες θα γίνουν μέχρι τις 31/12 για να γλιτώσει ο κάθε επιχειρηματίας τις συνέπειες του νόμου. Αυτό θα είναι ολέθριο"
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 5/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive