Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΘΕΣ (4/11/08) ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ.

Τελικά απεδείχθη ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αξιοποιείται στην ΚΑΤΑΛΗΛΗ θέση. Είχαμε παρεξηγήσει και παρερ μηνεύσει
την απόφαση του Γιώργου

Παπανδρέου, να
εντάξη στούς
προσωπικούς του
συμβούλους τον Πρόεδρο των GAY κ.
Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Όμως απεδείχθη ότι τελικά η επιλογή του έπιασε τόπο και ο κ. Βαλλιανάτος έκανε πολύ σωστά τη δουλειά του. Έπεισε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κατέθεσε χθές , στη Βουλή, πρόταση νόμου για ψήφιση απο τη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με την οποια θα μπορούν οι ομοφυλόφιλοι να παντρεύονται μεταξύ τους. Είναι μια εξέλιξη η οποία θα κάνει μεγάλο πάταγο αφού είναι δεδομένη η άποψη της πλειοψηφίας του λαού και της εκκλησίας που δεν μπορεί να αποδεχθεί ΑΝΩΜΑΛΕΣ καταστάσεις, νομιμοποίησης τρίτου , τέταρτου κ.λ.π. φίλου.
Ας ελπίσουμε ότι τα άλλα κόμματα θα καταψηφίσουν την ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ αυτή πρόταση.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ !
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τεταρτη 5/11/08

8 σχόλια:

  1. Obama for ever re !

    Θα παντρεύονται και ότι γουστάρουν θα κάνουν, αναφορά θα σας δώσουν νταβατζήδες.

    Και εσύ Αργύρη πρέπει να κάνεις 3 παιδιά αλλιώς δεν θα πας στον παράδεισο, το λένε οι παπάδες, κάτι παραπάνω από εσένα θα ξέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Otan sas gamoun to kolaraki me tous forous sas , kai me ta pistevo sas tote mouga strouga e?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κάνουν ότι θέλουν στην κρεβατοκάμαρά τους και να τους πέρνουν από πίσω 15 μαύροι αφού είναι τρύπιοι και τους αρέσει.
    Αλλά γιατί να βλέπει το δικό μου το παιδί στο δρόμο χέρι-χέρι 2 μαντραχαλάδες?
    Δηλαδή,λύσαμε ΟΟΟΟΛΑ τα υπόλοιπα προβλήματά μας και καταπιανόμαστε με τους γκέυ?
    Προσπερνάμε οικονομική κρίση-ανεργία-ασφαλΗστικό-Σκοπιανό και επίγουν οι γάμοι μπερδεμενοφίλων?

    Και επιτέλους,σταματήστε να υποστηρίζεται και να ρίχνετε κορώνες για πράγματα που κατά βάθος διαφωνείτε μαζί τους,μόνο και μόνο για να μην σας αποκαλέσουν "συντηρητικούς" ή μή "προοδευτικούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ανώνυμος:

    Βασικά και εσύ τρύπιος είσαι (εκτός και αν τα κρατάς μέσα σου :p)!

    Τώρα σχετικά με το παιδί σου, να ξέρεις πως αν δεν έχει την προδιάθεση να γουστάρει αγοράκια (αν είναι αγοράκι και αντίστοιχα κοριτσάκια αν είναι κοριτσάκι), δεν θα του έρθει ξαφνικά η όρεξη βλέποντας 2 να περπατάνε χερι χέρι!

    Προσωπικά προτιμώ το παιδί μου να βλέπει 2 μαντράχαλους στο δρόμο χέρι χέρι, παρά έναν μόνο του μαλάκα!

    :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα κιλά βλακεία μπορεί να διαθέτει κανείς ώστε να μιλά περί ανώμαλων, αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους? Θα αποκαλούσε ανώμαλο τον γιατρό που είναι gay και έσωσε τη μάνα του? Μήπως το δικηγόρο που τον έσωσε από τη φυλακή ή τον δικαστή που δίκασε με θάρρος, επειδή είναι gay? Μήπως το δάσκαλο που έμαθε στο κάθε σκατόπαιδο και στον ίδιο γράμματα? Το δήμαρχο και το βουλευτή που ψήφισε για να τον βολέψει σε καμιά δουλίτσα? Ποιόν θα αποκαλούσε κατάμουτρα 'ανώμαλο'? Ο χαρακτηρισμός επιστρέφεται σε κάθε υπάνθρωπο που το 2008 έχει τα 'κότσια' να λέει ανώμαλο τον κάθε Χ-άγνωστο ομοφυλόφιλο, αλλά κατάμουτρα δεν θα χε το θάρρος να πει το ίδιο, ούτε να ονοματίσει ποιούς gay εννοεί πως είναι ανώμαλοι και να βάλει και την υπογραφή του και την άθλια φάτσα του στο blog. Και να πάψει αυτή η γενικολογία πως ο 'ελληνικός λαός' τάχα είναι μαζικά εναντίον του 'γάμου' των gay. Που βασίζεται αυτό το συμπέρασμα? Μήπως στις κουβέντες που κάνει κάθε πρωϊ με την μάνα του που την έσωσε ο gay γιατρός ή με τον περιπτερά της γειτονίας του. Σοκαριστικό όσο κι αν είναι, η μανούλα του και ο περιπτεράς του δεν είναι όλος ο 'ελληνικός λαός'.

    ΥΓ1. Η εισαγωγική ερώτηση είναι ρητορική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο, έτσι !Αυτό είναι ένα απ’ τα σπουδαιότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σημερινή Ελλάδα! Εύγε Γιώργο!!!!!! Άντε να προχωράει σιγά- σιγά το θέμα, όχι τίποτα άλλο αλλά περιμένουμε τόσο καιρό στη σειρά και εμείς οι δύσμοιροι κτηνοβάτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive