Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΟ Μ.ΔΕΡΕΙΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!


Εν όψη του εορτασμού της 28 Οκτωβρίου, εφέτος επισκέφθηκαν το Μεγάλο Δέρειο ορισμένοι πατριώτες. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (με έδρα την Λάρισα), ο Σταύρος Λάλας, ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλης Κόκκινος, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ηλ. Πολατίδης κ.α. Αφορμή για την επίσκεψη αυτή είναι οι περιπέτειες της ηρωικής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου και του συζύγου της, λόγω της πατριωτικής στάσης που κρατούν σε αυτή την ευαίσθητη εθνικά περιοχή.
Η δασκάλα και ο σύζυγός της βρίσκονται σε δεινή θέση και η μόνη υποστήριξη αυτή τη στιγμή παρέχεται από τους πατριωτικούς κύκλους, εντός και εκτός Βουλής.
Λίγες μέρες πριν, στις 10-10-2008, σύμφωνα με την εφημερίδα της Κομοτηνής ΄΄Ο Χρόνος΄΄, μεταξύ άλλων, διαδραματίστηκαν τα πιο κάτω (παρουσία των Ελλήνων τοπικών αρχόντων): ΄΄…λίγα μέτρα από το ηρώο στο τζαμί είχαν καλεσμένους Τούρκους βουλευτές, τους ψευτοιμάμηδες Κομοτηνής και τον Τούρκο πρόξενο και τους χειροκροτούσαν όταν από το μεγάφωνο φώναζαν: Η Δυτική Θράκη είναι τουρκική΄΄ (το πλήρες κείμενο: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=42128) Μετά την κινητοποίηση των πιο πάνω πατριωτών και την συμμετοχή του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Πολατίδη, οι τοπικοί άρχοντες της περιοχής πραγματικά ταρακουνήθηκαν. Σε δηλώσεις ορισμένων από αυτούς, ειπώθηκε ότι είναι και αυτοί πατριώτες και ήταν αντίθετοι με την εμπλοκή των Τουρκικών μηχανισμών σε αυτή την υπόθεση.
ΚΥΡΙΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ?

Οι Τούρκοι υπονομεύουν την πατρίδα μας και αυτό ορισμένους δεν τους ενοχλεί. Αντίθετα ενοχλούνται από τους Έλληνες πατριώτες επειδή προσπαθούν για το αυτονόητο, επειδή δεν είναι προσκυνημένοι, επειδή δεν έχουν την νοοτροπία του ραγιά. Ε, όχι λοιπόν!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Την απομάκρυνση της δασκάλας από το Μ. Δέρειο επιθυμούν - Η Τουρκία - Οι εγκάθετοι της τουρκικής προπαγάνδας - Η ψευτο-διανόηση της πατρίδας μας - Το κατεστημένο πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας Την παραμονή της δασκάλας επιθυμούν - Οι Έλληνες Πατριώτες & ο ΛΑ.Ο.Σ. (το μοναδικό κόμμα της Βουλής που πήρε θέση υπέρ της ηρωικής δασκάλας) ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΗΡΩΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Μ. ΔΕΡΕΙΟ! ΤΕΡΜΑ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ!! ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη τριτη 4/11/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive