Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

«Εσβησε» 60χρονος στα 10χλμ του Μαραθωνίου στην Αθήνα. Καλά δεν εξετάζει κανείς τους αγωνιζόμενους πριν τον αγώνα;

Εξηντάχρονος δρομέας, ο οποίος μετείχε στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων που διεξήχθη παράλληλα με τον 26ο διεθνή Μαραθώνιο της Αθήνας, έχασε τη ζωή του ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Πρόκειται για τον Δημήτρη Νικολαϊδη, ο οποίος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Μεσογείων και στο ύψος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Παρά την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο και τη βοήθεια που του παρασχέθηκε, ο άτυχος άνδρας δεν κατόρθωσε να επανέλθει και κατέληξε.
αναρτηθηκε απο αργυρη σιδερη κυριακη 9/11/08

2 σχόλια:

  1. Επειδή στο Ελλαδιστάν, πάντα κάποιος άλλος φταίει, στην προκειμένη περίπτωση, σε ποιόν θα το φορτώσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά,δεν πρέπει να κατηγορούμε τους διοργανωτές έτσι...

    Παρόμοιο περιστατικό πριν 5-6 χρόνια στον Αλεξάνδρειο Δρόμο στην Θεσσαλονίκη,όπου μετά τον τερματισμό,ξεψύχισε ο κος Πουλιόπουλος.
    Να κατηγορήσουμε κάποιον για αυτό?
    Μόνο που ο κος Πουλιόπουλος έτρεχε καθημερινά τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα,έκανε υγειινή ζωή χωρίς αλκοόλ και τσιγάρο...απλά στον τερματισμό δεν άντεξε και έσβησε

    Δεν μπορούμε να προβλέπουμε τις αντιδράσεις του ανθρωπίνου οργανισμού τόσο εύκολα-ειδικά όταν υπόκεινται σε τόσο στρές,όπως ένας αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive