Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

κ.Παπανδρέου να χαίρεσαι τον σύμβουλο σου-Διάβασε να δεις τι είπε!

Είναι ένας από τους συμβούλους του Γιώργου Παπανδρέου και είναι γνωστό.
Ο Γρηγόρης Βαλιαννάτος.
Πήρε θέση για το θέμα του χειρουργείου με δονητή και καλά έκανε. Ξέρετε τι δήλωσε δημόσια στην τηλεόραση:ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ"Ο κώλος του καθενός είναι δικός του και μπορεί να χρησιμοιεί όπως θέλει και βαζει μέσα ότι θέλει. Κώλος του είναι και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν"!!!Αυτά τα είπε όχι ένας gay αλλά ένας σύμβουλος ανθρώπου που θέλει να γίνει πρωθυπουργός. Τόσο ωμά και χυδαία. Ρε Βαλλιανάτε εσύ μπορεί να τα συζητάς αυτά με τις παρέες σου και να φαίνονται φυσιολογικά. Επειδή ξέρεις Ελληνικά, θεωρείς ότι έπρεπε να πεις τέτοια πράγματα; Το στόμα δεν είναι ...κώλος για να βγάζει σκατά(πω, πω κουβέντες που είπαμε σήμερα)Ε,μα πια. Συγνώμη ρε σεις αναγνώστες αλλά μας έχει πρήξει και νομίζει οτι είναι λογικό να μιλάει έτσι στην κάμερα.
Αναρτήθηκε από troktiko

1 σχόλιο:

  1. 'Aς μου επιτραπούν μερικές σεμνές και διακριτικές αδιακρισίες, καθώς το πρώτο που θυμάμαι, όταν διαβάζω ή ακούω το όνομα αυτού του μέλους τού εις την καθομιλουμένην αποκαλουμένου "αδελφάτου των δονουμένων", είναι η πριν απο καιρό συνέντευξη του πατέρα του στην ΕΡΤ ή ΝΕΤ, όπου σχεδόν έκλαιγε ο άνθρωπος αυτός για το κατάντημα του παιδιού του υπο το άγρυπνο βλέμμα, την αιγίδα και τις κάθε είδους φροντίδες του πολιτικού του αφεντικού.

    Διατυπώθηκε σχεδόν ευθέως το ερώτημα, πώς είναι δυνατόν για έναν υποψήφιο Πρωθυπουργό να διατηρεί, παρά τις περι του αντιθέτου υποδείξεις και πιέσεις, έναν σύμβουλο με παρα φύσιν σεξουαλικές προτιμήσεις,τις οποίες μάλιστα διατυμπανίζει με πάθος σε κάθε ευκαιρία, που του δίδεται κάποιο μαρκούτσι, το οποίο και λόγω ομοιότητος με το προαναφερόμενο εργαλείο του παρέχει την άνεση να μας πεί ότι, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εισάγει εις τον αφεδρώνα του οτιδήποτε. Προς Θεού όμως, όχι και το μαρκούτσι!

    Η εξελιγμένη πλέον τεχνολογία του απο αρχαίους χρόνους γνωστού κλίσματος όπως και του σαξόφωνου ή της τρομπέτας του παππού σε δονητή φαίνεται να διαφοροποεί και την βιοσυμπεριφορά του απευθυσμένου.

    Διότι τα παλιά εργαλεία φροντίζουν για την εκτόνωση και την αποφόρτιση των ιστών και των αγγείων απο στερεά και αέρια, ενώ τα σύγχρονα σε μορφή δισκίων, όπως το βιάγκρα ή δονητών, όπως αυτού ή αυτών που χρησιμοποιεί ο εν λόγω τραβεστί, φροντίζουν κατα κανόνα για την υπεραιμία και την σχετική τεχνητή αύξηση της τοπικής ευαισθησίας, η οποία σε συνδυασμό με το τοπικό νευρικό σύστημα και ειδικά, όταν δέν υπάρχει άλλο στερεό πρός αποβολήν περιεχόμενο, αναζητεί την πλήρωση με οποιαδήποτε στερεά αντικείμενα, όπως και ορθά περιγράφει ο σύμβουλος του μέλλοντος Πρωθυπουργού.

    Δεν χρειαζόνταν βρε αδελφούλα να μας τα αναφέρεις, γιατί θα ήταν υπέραρκετό να δηλώσεις ότι, σαν πρόεδρος του αδελφάτου εκπροσωπείς όλα τα μέλη του και με την σύνδεσή σου με τον αμετακίνητο ΠΑΣΟΚάρχη και εξ αυτού απολαμβάνεις όλα τα πολιτικά ωφέλη, που βοηθούν τα μέλη του αδελφάτου σε ανάδειξη σε δημόσια πρόσωπα κ.λ.π. και φυσικά στην αύξηση του αριθμού των ψηφοφόρων, γιατί δέν είναι γνωστό άν και τα υπόλοιπα κόμματα φιλοξενούν στην επίζηλο θέση του συμβούλου γνωστούς τραβεστί.

    Στον ελληνικό λαό όλο και περισσότερο διαμορφώνεται το ερώτημα στην σχέση του ΓΑΠ με τους τραβεστί στο σύνολο ή έστω στην σχέση ΓΑΠ - Βαλλιανάτου. Και τούτο σε συνδυασμό με τις στατιστικές, που ξεκινούν απο τα περιοδεύοντα της στρατολογίας και καταλήγουν σε οφθαλμοφανείς συμπεριφορές των νέων μας σε συναναστοφές, που αντί να διαμορφώνονται σε νυφοπάζαρα με στόχο την αλλήλων γνωριμία και την δημιουργία οικογενειών, μετατρέπονται σε ανδρικά πορνεία.

    Αλίμονο δε άν και στην πολιτική μας ζωή στις ηγεσίες των κομμάτων γίνονται αποδεκτές και επικρατούν απόψεις σαν αυτήν, που διατύπωσε ο σύμβουλος του υποψήφίου Πρωθυπουργού της χώρας. Αλίμονο άν και μόνο η υποψία περι ανδρικών πορνείων εξαπλωθεί και μέχρις εκεί.

    Αλίμονο τέλος άν το στιχάκι απο την μεταμεσονύκτια μαντινάδα που ακολουθεί και γράφει

    σε είδα στο ποδήλατο
    και ήσουν όλο τρέλα
    μα ύστερα κατάλαβα
    πως του'λειπε η σέλλα ...

    έχει και αυτό σχέση με τον Βαλλιανάτο και την παρέα του.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive