Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΑΫΛΑΝΔΗΣ:Φερθητε οπως η Ελλαδα και οι Ελληνες σας φερονται.



Αξιοτιμε κ. Πρεσβυ της Ταυλανδης


ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΙΑΣΩΝ"


Ειμαι βεβαιος οτι γνωριζετε τον τροπο ζωης των Ελληνων.Σιγουρα θα εχετε και Ελληνες φιλους ετσι θα συμμεριζεσθε την εκδηλη απορια μας για την φυλακισι του συμπατριωτη μας εκπαιδευτικου και συγγραφεως Χ.Νικολαιδη.
Μου ειναι αδυνατον να διαννοηθω οτι υπαρχουν ακομη μερη σ αυτη τη γη, οπου ενας συγγραφεας ειναι μπουντρουμιασμενος , τοσους μηνες εν αναμονη της δικης του, διοτι εν αγνοια του προσεβαλε με ενα βιβλιο του τον Βασιλεα σας.

Μολονοτι στη Δημοκρατικη μας χωρα, τετοιου ειδους μεταφρασεις ιδεων σε αδικηματα ή απλως διωξεις αποψεων, δεν υφιστανται, κατανοω οτι ο Βασιλευς σας και οι συμπολιτες σας πιθανως προσβληθησαν και ενοχληθησαν.Λυπουμεθα δι αυτο.Εξ αλλου ο ιδιος ο συγγραφευς των 70 αυτων αντιτυπων, ζητησε τρεις φορες συγνωμη χωρις ομως να εισακουσθη.

Κε Πρεσβυ
Παρακαλουμε εσας εδω στην Ελλαδα που εκπροσωπειτε τον Βασιλεα σας και γνωριζετε ποσο οι Ελληνες αγαπουν την Ελευθερια και την Δημοκρατια, και ποσο φιλοξενοι και ανεξικακοι ειναι απεναντι ολων των νομιμων ή μη μεταναστων στην Ελλαδα.
Παρακαλουμε να μεσολαβησετε και να επιτυχετε την απελευθερωσι του συμπατριωτη μας.Κανεις δεν αξιζει αυτη την τυχη επειδη εγραψε σ'ενα βιβλιο, κακως, εφ οσον ετσι επιβαλλουν οι νομοι σας, καποια κριτικη ή αλλο τι για τον Βασιλεα σας, το 2005.
Αναλογισθειτε οτι εχετε στην φυλακη οχι εναν εγληματια , κλεφτη ή βιαστη. Αλλα εναν εκπαιδευτικο και συγγραφεα, που καταγετε απο την χωρα που γεννησε τον πολιτισμο και τις αξιες τις οποιες ολη η ανθρωποτης σημερα υπηρετει.

Μετα Τιμης
ΙΑΣΩΝ ΤΙΦΥΣ

1 σχόλιο:

  1. 1. Ο τυπάς δεν είναι Έλληνας, αλλά Αυστραλός ελληνικής καταγωγής. Τεράστια η διαφορά. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν μιλάει καν ελληνικά και στην Ελλάδα ήρθε μια φορά με τα χίλια ζόρια όταν ήταν 15 χρονών (ο ίδιος προτιμούσε να πάει για σέρφινγκ με τους φίλους του).

    2. Όταν βρισκόμαστε φιλοξενούμενοι σε μια χώρα σεβόμαστε τους νόμους της, τα ήθη της και τα έθιμά της. Αλλιώς είμαστε άξιοι τής μοίρας μας. Δεν έχει σημασία αν στην Ελλάδα είμαι ελεύθερος να τρώω χοιρινό. Αν στήσω, όμως, γουρουνοπούλα στη σούβλα στην αυλή τού μεγαλύτερου τζαμιού τής Αιγύπτου, δεν θα φταίνε οι Αιγύπτιοι αν με λυντσάρουν.

    3. Και κόφτε το παραμύθι ότι στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και δεν συμμαζεύεται. Δεν έχετε πάρει χαμπάρι για τα παιχνίδια κατατρομοκράτησης βουλευτών στη Βουλή; Είναι δημοκρατία οι Κοκκαλολαμπράκηδες και οι Μητσοτακοπαπανδρέηδες να κλέβουν και να κλέβουν και φυλακή να πηγαίνουν κάτι κακόμοιροι για 1.000ευρώ χρέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive