Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Καταστρεπτικη η μεθοδος της θερμοφωταυγειας..Αυτος ειναι ο σκοπος?

Σημ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΑΛΛΟΝ "ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ" ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ.
*****************************
ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"
Μηπως η προσπαθεια ειναι, για να καταστραφει ο Δισκος της Φαιστου, το πρωτο «εντυπο» οπως εχει χαρακτηρισθει απο τους ερευνητες η να τεθη σε κινδυνο η υπαρξις του απο κυκλους που εχουν χρονια τωρα δυστυχως με ευηκοα ωτα ημεδαπων προοδευτικων και μη , να μας πεισουν περι την μη ελληνικης καταγωγης των Κρητων
Κατι αναλογο με την περιπτωσι του Μακεδονικου, η της Θρακης οπου η ολοκληρωτικη απουσια του Ελλαδικου κρατους ΑΛΛΑ και ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, να διαψευσουν τους ψευστες εγκαιρως ωδηγησε και ωδηγει στην ηθελημενη αποδοχη του αφανισμου μας??
Ομως για τον Δισκο της Φαιστου, οπως ολοι γνωριζουν η μεθοδος θερμοφωταυγειας ειναι κατατρεπτικη για το πολυτιμο ευρημα, που φωναζει την Ελληνικοτητα της γλωσσας και των Κρητων.
Αντι τουτου καλο θα ητο. Οχι οι αρχαιολογοι, αλλα περισσοτερο τουτων και των λεγομενων πανεπιστημιακων που θερμαινουν καρεκλες και παπαγαλιζουν ο,τι το ανθελληνικο υποστηριζουν μερικοι στρατευμενοι συναδελφοι των του εξωτερικου , οπως π.χ οτι το ελληνικο αλφαβητο ειναι φοινικικο, ή το φαντασμα των ινδοευρωπαιων,ακομη και τελεσι ανθρωποθυσιων στην Κρητη την υπερασπισι της αληθειας να αναλαβουν οι απλοι ερευνητες που αγαπουν την Ελλαδα και εχουν τον ερωτα της αναζητησεως.Εξ αλλου γνωριζουμε οτι την Τροια ανεκαλυψε ο Ερικος Σλημαν εμπορος φλυτζανιων τσαγιου αρχαιολατρης ενω ο Μ.Βεντρις που αποκρυπτογραφησε την Γραμμικη Β και απεδειξε την ελληνικοτητα της, ηταν αρχιτεκτων.

Αυτων των ανιδιοτελων αγωνιστων, που αναζητουν την αληθεια, η γνωστοποιησις διεθνως των διων τους απολαυψεων και ευρηματατων πολυμοχθου ερευνης ειναι βεβαιο οτι θα συνεισφερουν τις καλλιτερες αποδειξεις..
ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive