Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Η αυτοκαταστροφη, δεν ειναι εκδικησις....Ισως ανοησια


ΓΡΑΦΕΙ Ο:"ΙΑΣΩΝ"

Διαβαζοντας την αφελη αποψι περι της μιας και μοναδικης ευκαιριας να αυτοκαταστραφουμε λιγο ενωριτερα, κατα την οποια θα πρεπει για να εκδικηθουμε ( αληθεια ποιους??) να σπευσουμε στις τραπεζες και να αποσυρουμε τις καταθεσεις μας, ωστε να δουμε «τι θα παθουν οι φεουδαρχες που τοσα χρονια μας πινουν το αιμα» θυμηθηκα την αντιδρασι του απατημενυ συζυγου, που κατ αναλογιαν, για να εκδικηθη την μοιχαλιδα συζυγο, εσπευσε να αποκοψη το Πεος του...
Οποια εκδικησις!!!!
Αναλογη ειναι η μοιρα της σφιγγας που αφηνοντας το κεντρι της αυτοκτονει.
Βεβαιως να πουμε οτι η εξαθλιωμενη ελλαδικη οικονομια ( αναφερομαι στην πραγματικη, οχι την χρηματιστηριακη ή την καταναλωτικη αναλωσει αποταμιευσεων) πολυ λιγη εως καθολου σχεσι εχει με την γενικοτερη οικονομικη κρισι των χρηματιστηριων διεθνως.Διοτι εμεις εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε πραγματικη- παραγωγικη οικονομια. Ειμεθα ουσιαστικως στην πλειονοτητα, ειτε δημοσιοι υπαλληλοι ειτε παροχοι υπηρεσιων. Συνεπως ηδη εχουμε τεινουμε στο σημειον μηδεν παραγωγη, δηλαδη εξαγωγες πρακτικως ανυπαρκτες ενω εισαγωγες μεχρι και οπωροκηπευτικων.
Παρομοιαζω λοπον την Ελλαδικη οικονομια ( αναφερομαι στην πραγματικη, της παραγωγης) μ' εκεινη του καρκινοπαθους στο τελευταια σταδιο, που εν των προκειμενω ανησυχει για την υγεια του, διοτι ο καιρος χαλασε επεσε η θερμοκρασια και καταιγιδες με αστραφτερες βροντες τον εχουν κατατρομαξει!!!
ΙΑΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive