Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΕ? ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ??

Ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ Α.Ε. στην τελευταία του συνεδρίαση, στις 30 Σεπτεμβρίου 2008, συζήτησε μεταξύ άλλων την πρωτοφανή στα χρονικά της Επιχείρησης "βουτιά" της μετοχής μας στα επίπεδα των 10 € και αφού χαιρέτησε την "καλόπιστη κριτική που ασκείται από τη ΓΕΝΟΠ", αναγκάσθηκε ; - προφανώς μετά από εισήγηση εκτελεστικού του μέλους - να παρατηρήσει με λύπη του ότι "η χρήση ανακριβών και ανεξακρίβωτων στοιχείων οδηγεί σε λανθασμένα και ... ενδεχομένως παραπλανητικά συμπεράσματα τα οποία όπως δημοσιοποιούνται δεν ωφελούν την Επιχείρηση".
Τα παραπάνω είδαν ευρεία δημοσιότητα την επόμενη μέρα με Δελτίο Τύπου της ΔΕΗ Α.Ε., δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα. Ταυτόχρονα, όμως, δημιουργούνε και σοβαρότατες ευθύνες σε όσους προκάλεσαν την περίεργη αυτή παρατήρηση, σε συνδυασμό με τη πτώση της μετοχής.
Κε Αθανασόπουλε για τα εύλογα ερωτήματα που προφανώς χρήζουν απάντησης αλλά και σχετικής διερεύνησης των ευθυνών, αναμένοντας τις απαντήσεις σας, τα υπενθυμίζουμε ακόμη μία φορά για ενδεχόμενες πράξεις ή και παραλείψεις που έχουν γίνει από τη Διοίκηση.
Ξαναρωτάμε:
Περισσότερα...
αναρτηθηκε απο αθεοφοβος κυριακη 5/10/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive