Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΒΡΕ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ? ΕΣΥ Ο ΑΡΚΑΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ...ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ, ή ΠΡΙΝ? ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ!!



Ανακοίνωση της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας"


Την ερχόμενη εβδομάδα ο πρώτος γάμος ατόμων του ιδίου φύλου στη χώρα μας..


Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα θεωρήσει παράνομη κάθε ενέργεια που θα εμποδίσει τη τέλεση του πολιτικού αυτού γάμου δεδομένου ότι η σχετική νομοθεσία δεν αποκλείει από το θεσμό αυτό τα ζευγάρια του ίδιου φύλου. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, συνεπής στις βασικές αρχές της, θα σταθεί στο πλευρό όσων αγωνίζονται για την εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος συμπολιτών μας και παρέχει πλήρη πολιτική στήριξη στους πολίτες του ίδιου φύλου που θα επιχειρήσουν, το επόμενο διάστημα, να κάνουν χρήση των νέων ρυθμίσεων.

2 σχόλια:

  1. Οι υπεύθυνοι του κόμματος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», δεν ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τη μελλοντική ΙΣΤΟΡΙΑ, που θα τους ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ( μακριά από τη σημερινή προπαγάνδα ) και ΑΝΕΛΕΗΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατασυγκινηθήκαμε σιγα!

    Πάλι ακροβατικά και γραφικότητες θα κάνουν τα παιδιά του Παπανδρέου και του Αλαβάνου; Ρεζίλι των σκυλιών έχετε γίνει αλλά η πλάκα είναι οι γκέυ που δεν συμφωνούν με τις ενέργειες αυτές, αλλά συστηματικά κουκουλώνετε και εσείς και τα πορνοκάναλα.

    Αντε βρε, βίον ανθόσπαρτον! Ποιος θα είναι ο γαμπρός και ποια η νύφη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive