Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΙΚΑ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 181. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΟΥ!!






Η Προηγούμενη ανάρτησή μας έγινε απο φίλο αναγνώστη. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυπιστέ ψαμε όλα όσα μας έλεγε.

Σήμερα μας έπεισε και τον ακολουθήσαμε σε ενα φρικτό οδοιπορικό φρίκης και αγανάκτησης για τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την εντελώς ανύπαρκτη κρατικής φροντίδας.

Στην Οδό Πειραιώς 181 λειτουργούν οι υγειονομικές επιτροπές αναπηρίας του ΙΚΑ, για Αθήνα και Πειραιά. Εκεί καθημερινά οι επιτροπές εξετάζουν απο 400-600 άτομα που έχουν αναπηρία, ή που πρόκειται να βγούν σε προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία. Στον β` όροφο υπάρχουν 9 επιτροπές που δέχονται τους ασθενείς. Εμείς ξεκινήσαμε απο Γλυφάδα στίς 7:15 π.μ. για να είμαστε στην Πειραιώς στίς 8:30. λόγω της απεργίας του Μετρό κάναμε ακριβώς 2 ώρες. Φτάσαμε επιτέλους και δώσαμε το βιβλιάριο του φίλου για σειρά. Οι επιτροπές αρχίζουν στίς 8.30 αλλά για να πάρεις σειρά πρέπει να είσαι εκει απο τις 7.30. Γύρω στι 12.00 ήρθε η σειρά μας, μπήκε ο φίλος (ανίατο καρδιακό νόσημα, βαλβίδα κ.λ.π.) και σε λίγο βγήκε. Στη συνέχεια πρέπει να περιμένεις γύρω στι 2 ώρες να πάρεις το αποτέλεσμα της επιτροπής. Αυτή είναι η διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας διαπιστώσαμε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταλαιπωρία και την οργή ασθενών και συνοδών για την αχαρακτήριστη και παράλογη λειτουργία του κράτους .
ΤΟΥ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Είδαμε και μιλήσαμε με ανθρώπους που χρόνια ολόκληρα περνάνε επιτροπές , ενω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΙΑΣΗΣ ή θεραπείας του ατυχήματος ή της νόσου απο την οποία πάσχουν. Είδαμε συμπολίτες χωρίς πόδια, χωρίς χέρια, τυφλούς, καρκινοπαθείς, μεταμοσχευμένους, κατάκοιτους με εγκεφαλικά, παράλυτους, με καροτσάκια, φορεία, πατερίτσες ,ορρούς, οξυγόνα κ.λ.π. να σέρνονται και να υποφέρουν ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ.
Απλά γιατί το ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΣ αυτό ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ με τον πιο βάρβαρο τρόπο τους πολίτες, τους φορολογούμενους, ψηφοφόρους πολίτες. Οι 10οάδες αυτοί συνάνθρωποί μας, συνωστίζονται επι πολλές ώρες -τουλάχιστον 6- με άλλους ασθενείς που πάσχουν απο λοιμώδη και μεταδοτικά νοσήματα κινδυνεύοντας ανα πάσα στιγμή να προσβληθούν απο οποιοδήποτε μεταδιδόμενο νόσημα. Κλείνοντας σημειώνω, με όση αγανάκτηση μπορεί να ξεπηδήσει απ τα σπλάχνα ενός αγανακτισμένου πολίτη, ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με τα διάφορα λοιμώδη - μεταδοτικά ή μη νοσήματα,κάνουν την ....ανάγκη τους, σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ. Αφήστε τη φαντασία σας να πάει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ΛΙΓΟ θάναι. Ντρέπομαι φίλοι μου που να πάρει και να σηκώσει. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ σαν πολίτης αυτής της χώρας. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ !!!!!
αναρτήθηκε απο "άρης κόμπρας" πέμπτη 30/10/08

4 σχόλια:

  1. Όσα έγραψες φίλε μου και ακόμα περισσότερα, εμπεριέχονται στο πρόσωπο της κυρίας, που βρίσκεται στο αναπηρικό καροτσάκι της 3ης φωτογραφίας. Τα λόγια μπροστά στο βλέμμα της δεν αξίζουν μια!

    Ντρέπομαι και εγώ που είμαι πολίτης αυτής της "χώρας" :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να απαξιωθεί η δημόσια υγεία ώστε να προωθηθεί η ιδιωτική..Εσείς τι προτιμάτε? Δημόσια ή ιδιωτική υγεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟ 2 ΩΡΕΣ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 1μμ.ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΣ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΚΩΣΟΥΝΕ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝΕ 10 ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΚΟΗΘΗ ΟΓΚΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 110 ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΙΡΕΣΕΙ ΛΕΜΦΑΔΕΝΕΣ ΠΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΒΡΑΧΙΘΕΡΑΠΕΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ 47 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ 7ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πηγα όταν με κάλεσαν και δεν είχε καρδιολόγο φυγετε και θα σας ξανά ειδοποίησουν να ξανά έρθετε.... Όλη η ιστορία 1χρονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive