Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Ο "ΙΑΣΩΝ" ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΝ "HALDIR"

Αντιπροτασι..

ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΙΑΣΩΝ"

Οι ελευθεροι ανθρωποι που δεν ειναι μολυβενια στρατιωτακια, με κοκκινα σημαιακια και παλουκια να φωναζουν ρυθμικα σαν κοκκινα παπαγαλακια «λαε μην σκυβης το κεφαλι. Ανυπακοη, Ρηξη, κι ανατροπη, » λες και εχουμε χουντα. Ενω εισπραττουμε τις επιχορηγησεις που μας διδει το δημοκρατικο πολιτευμα..

Αλλα προσπαθουν, οι ελευθεροι ανθρωποι, να δημιουργησουν να προοδευσουν, να αναπτυχθουν.Οχι να κατηγορουν την κοινωνια για την οκνηρια και την ανικανοτητα τους αλλα να διορθωσουν τα κακως κειμενα.Οχι με την αρνησι και την καταστροφη, αλλα με την δημιουργια.Κατι το τελειως αγνωστο σε σας και την ιδεολογια σας.Της ησσονος προσπαθειας, της αποφυγης της εργασιας, του δημοκρατικου 5, της ισοτητος στην αθλιοτητα..

Κοιταξε ολα τα κρατη που εζησαν με το καθεστως που δογματικα και με θρησκευτικο φανατισμο πιστευεις. Παντου τα ιδια, Πουθενα δεν ειδαμε καπου, καποιο να επιτυγχανει..
Κομμουνιστικο και πλουσιο, ειναι ενα αλλο ανεκδοτο...
Κομμουνιστης και πλουσιος εν Ελλαδι ΝΑΙ.
Αυτο δεν ειναι ανεκδοτο.
Ειναι πραγματικοτητα..

ΑΛΛΑ εδω αγαπητε θα μου επιτρεψης να μην Επαναληφθω αλλο και κουραστικα.Δεν εχει εννοια να απασχολουμε χωρο απο τους ευγενικους οικοδεσποτες για να λεμε τα ιδια. .Διαβασε τα προηγουμενα για να βρης απαντησεις,Αν βεβαιως θελεις να σκεφθης.Αυτο ειναι δικαιωμα σου, αρκει να μην θελεις να σε ακολουθησουμε δια της βιας.Δηλαδη να μην πασχιζεις με «διαλογο» οταν, οπως λες σκοπος σου και καθηκον ειναι η ανατροπη του αστικου κρατους, δηλαδη της Δημοκρατιας, Δεν ειναι σας να μας κοροιδευεις λιγο.?
Να ειναι σαν να μας λες , "εγω μιλαω τωρα μαζι σας, αλλα μεχρι να σας ανατρεψω, κοροιδα!!!!"

Θα τελειωσω με τα λεχθεντα απο τον Βουλετη του ΠΑΣΟΚ κου Παγκαλου:

Ο ρηξικελευθρος Παγκαλος σε συνέντευξή του στην «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ, μεταξύ άλλων ειπε:- Ονομασε «άκρα Αριστερά» το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ, τα οποία κατηγόρησε ότι καλύπτουν τους κουκουλοφόρους, τα επεισόδια στην Αθήνα και τις καταλήψεις
- Κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι θέλουν κατάλυση της δημοκρατίας. Είπε δηλαδή ότι η αντίληψή τους να μην εφαρμοσθεί ο νόμος-πλαίσιο για τα ΑΕΙ, δεν έχει σχέση με την κοινοβουλευτική δημοκρατία. «Είναι κατάλυση της δημοκρατίας».

Και κατεληγε ο κος Παγκαλος:

«Οταν λες ότι νόμος είναι το δίκιο τού εργάτη, δηλαδή της διαδήλωσης, δηλαδή του κόμματος που πλαισιώνει και εμπνέει τη διαδήλωση, τότε αυτό είναι κατάλυση της δημοκρατίας. Τα δύο κόμματα της άκρας Αριστεράς δεν έχουν καταλάβει μετά τόσα χρόνια τι σημαίνει "κοινοβουλευτική δημοκρατία", δεν την έχουν αποδεχθεί πλήρως»
*************************************************

Που να την βρη την αξιοπρεπεια το ΚΚΕ? Στην λασπη, το ψευδος, τα εγκληματα, την προδοσια, ?

Αφου ποτε δεν ζητησε ποτε συγνωμη γαι τιποτε και δεν μετανοησε ποτε.Ο,τι εκανε ήταν "τελειο»Μονο που εκ των υστερων, κατονομαζε προδοτες ολους τους προηγουμενους ηγετες του....

Ας ειναι καλα η ψοφοδεης ΝΔ και οι οι αναδροι εκπροσωποι της, που κολακευουν τον Περισσο με την αφελη εντυπωσι οτι κομμουνιστες σαν κι εσενα θα τους ψηφισουν.(Αυτο εναι τρομερο ανεκδοτο..) Τοση θαυμαστη πολιτικη σκεψι εχουν...
Διερωτωμαι βεβαια αν στις γιορτες σας θα ελθη και ο Καρατζαφερης... Εκει ειναι η λυδια λιθος...


Ομως να, διαβασε τι λεγει ο» Γερος της Δημοκρατιας» , ο Γεωργιος Παπανδρεου για το κκε και για τα εργα του, αυτα για τα οποια τωρα θα εορτασετε τα «γενεθλια» του.Ετσι να εχης και την αλλη αποψι..


« …. Η διαφωνία μας (δια το αίτημα της νομιμοποιήσεως του ΚΚΕ) είναι απόλυτος. Δια λόγους ηθικούς , δια λόγους ψυχολογικούς είναι αδύνατος η αναγνώρισις του κομμουνιστικού κόμματος. Είναι τόση η έκτασις της προδοσίας, είναι τόση ή έκτασις του εγκλήματος, είναι τόσαι αι καταστροφαί της Ελλαδος, αι οποίαι υπερέβησαν τας θυσίας του επικού αγώνος εναντίον δυο Αυτοκρατοριών, ώστε ουδέποτε το Εθνος και ο λαός μας θα ανεγνώριζον την επάνοδον των προδοτών και των εγκληματιών εις τους κόλπους του πολιτικού βίου της Χώρας…»
Γ. Παπανδρεου αρχηγου του Δημοκρατικου Σοσιαλιστικου κομματος Ελλαδος.
''Πολιτικα Θεματα'' τομος τριτος, Εκδοτικός οίκος Δημητράκου Α.Ε. σελίς 197
Ομιλια της 18ης Οκτωβριου 1949, επι τη 5η επετειω της απελευθερωσεως
Το εκτο φερετρο

1. Η επαναληψις μητηρ μαθησεως ...Επαναλαμβανουμε λοιπον.Εγινε αναφορα στο κατωτερω κειμενο του Ριζοσπαστη

Ριζοσπάστης, 12/07/1935
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη "λευτεριά" μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

Δηλαδη το ΚΚΕ ομολογει οτι « .. εμείς ( δηλαδή το ''τιμημενο'' το ΚΚΕ) εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

Και εσυ απαντας στην νιοστη απαντησι σου, επιτελους μαλλον καταλαβες και λες... «Συμφωνώ με το ριζοσπάστη.»

Πολυ ωραια αυτη ειναι η απαντησι σου, «όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

Κατανοητο και πληρως ανταξιο σου..Ειμαστε ετοιμοι να σε εχουμε «συμπολεμιστη» μας, αν ο μη γενοιτο χρειασθη κατα την κα Λια Παναγια... Εμεις θα ψαχνουμε τον εχθρο εισβολεα κι εσυ θα εξολοθρευεις τον «ταξικο»εχθρο.Πληρως κατανοητο.Αυτο ειχαμε καταλαβει απο τη αρχη, αλλα καλλιτερα που μας το εξηγησες κιολας για να μην σε ερμηνευουμε..


2. Εν τω μεταξυ ενω εχης ζητησει να μην σου απανταμε με ρητα και με καθαρευουσα, οταν «ανεβαζουμε» το επιπεδο της συνομΙλιας μας στο δικο σου δαπεδο, θυμασαι οψιμα την «τρωθεισα» ευγενεια που σε περιρρεει.... Και διερωτασαι για τι δεν σου απανταμε με ρητα. Να σου πουμε ενα.Για να κοιμηθης ευχαριστα...

«Αξύνετοι ακουσαντες κωφοισι οικασι.Φατις αυτοισι μαρτυρει παρεοντας απειναι.»

Ηρακλειτος

Οι ασυνετοι , κι αν ακουσουν με κουφους μοιαζουν. Γι αυτους ισχυει η παροιμια «παροντες απουσιαζουν»

Βεβαιως το επιπεδο της καθε συζητησεως αγεται στην καταστασι ισορροπιας που ειναι ή καταστασις ελαχιστης ενεργειας, εν τω προκκειμενω το καφενειο, που προσπαθεις επιτυχως να μεταφερης..Οταν ομως το επιτυγχανης εξαγριωνεσαι, με τους αλλους γιατι προσπαθουν να γινουν κατανοητοι απο σενα, στο επιπεδο σου...
Διαλεξε , προσπαθησε και ειμαστε προθυμοι μα συζητησουμε. Αλλα αυτο προυποθετει θεραπεια της δογματικης αγκυλωσεως.
Δηλαδη π.χ
Ο Ντουμπτσεκ καθηρεθη με την δυναμι των σοβιετικων τανκς. Ο Ιμρε Ναγκυ ..Αν θελης διαβασε το κατωτερω κειμενο να ενημερωθης. Αυτο θα ηταν διαλογος.

Οταν εσυ ομως. Π.Χ αρνεισαι την σφαιρικοτητα της γης, γιατι ο ΛΕΝΙΝ λει οτι ειναι επιπεδη, τοτε οτι κι αν υποστηριζεις ειναι δικαιωμα σου αλλα θα επειθες μονο δια της βιας οπως εξ αλλου συνιθιζεται τη παρατξι σου με τις κοκκινες σημαιες και τα παλουκια ....Ομως διαβασε για τι Ιμρε Ναγκυ τον ηγετη της Ουγγαριας, τον κομμουνιστη που τον εκτελεσαν τα σοβιετικα ινδαλματα σου διοτι δεν ηταν μαριονετα τους..

Το εκτο φερετρο

«Οι ταφοι δεν ειχαν σημειωθει. Τα πτωματα εταφησαν χωρις φερετρα και με τα προσωπα στραμμενα προς προς την γη. Ετσι προεκυψε κατά την εκταφη όσων οστων ειχαν απομεινει, προκειμενου να γινη η τιμητικη κηδεια και επαναταφή ακριβως μετα από 31 χρονια , την 16η Ιουνιου 1989 στην Βουδαπεστη, του Ιμρε Ναγκυ και των συνεργατών του. «Που Είναι Θαμμενοι?» Ρωτουσαν χηρες των Παλ Μαλετερ και Γκεζα Λοσοντζι κατά την διαρκεια τηλεοπτικης συνεντευξεως στη Βουδαπεστη τον συνταγματαρχη Μπελα Ταρι, υπευθυνο των διαδικασιων της εκταφής . « Μα ειλικρινως δεν γνωριζουμε ποιος είναι θαμμενος και πού..» Ηταν η απαντησι. « Σ'αυτή τη περιοχη εθαβαν ακομη και ζωα του ζωολογικού κηπου» ( από αρθρο του HENRY KAMM, SPECIAL TO THE NEW YORK TIMES , που δημοσιευθηκε στις 8 Φεβρουαριου 1989)

Τελικως η τιμητικη κηδεια και η τελετη της επαναταφης ειχε πεντε «σωρους» αλλα εξι φερετρα. Εκτος εκεινων του Ιμρε Ναγκυ, του Παλ Μαλετερ (υπουργού στρατιωτικών) και του Μικλος Τζιμες (ιδρυτου της εφημεριδος Ελευθερια της Ουγγαριας) οι οποιοι καταδικασθησαν την 15ην Ιουνιου 1958 και απηγχονίσθησαν την αμεσως επομενη, υπηρχαν αλλα τρια.. Το ένα ηταν του Τζεζα Λοσοντζι υπουργου τυπου και πληροφοριων του Ιμρε Ναγκυ και το άλλο του γραμματεως του, Γιοζεφ Σιλαγκι.

Ο Τζεζα Λοσοντζι πεθανε στη φυλακη τον Δεκεμβριο του 1957, μετα από κτυπηματα των βασανιστών που προσπαθουσαν να τον «ταίσουν» δια της βιας. Αυτο μαρτυρησε ο συγκρατουμενος του, Miklos Vasarhelyi, επικεφαλής της Επιτροπης Ιστορικης Δικαιοσυνης, που επεζησε. Το πεμπτο φερετρο ηταν του Γιοζεφ Σιλαγκι. Όμως, αξιζει να διευκρινισουμε, ότι ο γραμματευς του Ιμρε Ναγκι, Γιοζεφ Σιλαγκι αρνουμενος να συνεργασθη με οιανδηποτε τροπο , δικαστηκε σε ξεχωριστη δικη στο λαικο δικαστηριο που τον κατεδικασε στις 22 Απριλιου 1958.Εκτελεσθη στις 24 Απριλιου 1958, περιπου δυο μηνες ενωριτερα και όχι μαζι με τους Ιμρε Ναγκυ , Παλ Μαλετερ και Μικλος Τζιμες . ( οι πληροφοριες από το ''Ινστιτουτο της Ιστοριας για την Ουγγρικη Επαναστασι'')

Το εκτο φερετρο.


Αυτό ηταν για « τον αγνωστο πολεμιστη της ελευθεριας» και προς τιμην ολων εκεινων, που αγωνισθησαν και πεθαναν μαχομενοι για την ελευθερια. Στα δουλοφρονα ολοκληρωτικα καθεστωτα του κομμουνισμου Τις αμετρητες αθανατες ψυχες που δυστυχως λησμονησαμε , αγνοουμε και θα αγνοουμε για παντα.»


Να βρε παιδι μου, για να το κταλαβουμε ολοι μας.Αν καποιος σημερα εξακολουθει να αρνηται αυτη την δολοφονια, αυτη την κτηνωδη συμπεριφορα και βαφτιζει ην δολοφονια τιμωρια, την κτηνωδια αγαπη και κοινωνικη δικαιοσυμη, δεν ειναι παραπκηροφορησι καιδογματικη αγκυλωσι"
Δεν χρειαζεται να εχουμε τελειΩσειε το πολυτεχνειο, την εποχη που δεν ηταν αχουρι και τσιγγαναριο, για να το καταλαβουμε?

ΤΑ 5 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ

Παραθετω αντιγραφω απο την Εφημεριδα ΕΣΤΙΑ 1991, που αναφερεται λεπτομερως στην χρηματοδοτησι του ΚΚΕ με 5 δις δραχ σε δολλαρια ωστε το ΚΚΕ να υπηρετη την γραμμη του ΚΚΕ.
Καταλαβα οτι υπαρχη ενας σχολιαστης στην ιστοσελιιδα σας που το αγνοη.
Παρακαλω αν ειναι ευκολο, να κρατησετε μονο το αποκομμα της εφημεριδος, διοτι ο φιλος αυτος διψα για ενεημερωσι..
Να προσθεσουμε , οτι δεν διεψευσθη ποτέ απο το "τιμημενο"ΚΚΕ ,που πιθανως να θεωρη την αμοιβη αυτη και υψιστη τιμη γαι την επιβραβευσι των υπηρεσιων του.
ΙΑΣΩΝ

3 σχόλια:

  1. Ο κομμουνισμός είναι το AIDS της μάζας. Αποχαυνώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
    Αντι να δρουν τα λευκα, γίνονται νωθρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο καπιταλισμός είναι ο καρκίνος. Χωρίς πλάνο μόνο ενα σύνθημα, ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ειρωνία του Ιάσωνα και η αγένειά του συνεχίζεται και το site του δείχνει ανοχή επειδή συφωνεί ιδεολογικά.

    Υπάρχουν και μολυβένια στρατιωτάκια με φασιστικά σημαιάκια.
    Ρήξη και ανατροπή του αστικού κράτους λέμε. Η χούντα τελείωσε.

    Οι ελεύθεροι άνθρωποι προσπαθούν να δημιουργήσουν ναι. Όχι όμως να κατασπαράξει ο ένας τον άλλον..Τα κακώς κείμενα πως θα τα διορθώσεις? Ξαπλωμένος? Η άμα κοιτάξει ο καθένας τη δουλίτσα του όπως χαριτωμένα λες θα μας τα φτιάξουν όλα? Τι να δημιουργήσω πες μου όταν έχω απέναντι μου κυβερνητικούς λύκους. Εχεις αντιληφθεί την απόγνωση που νιώθει ο λαός σήμερα?Αυτή η απόγνωση δεν είναι καθόλου κομμουνιστική, καπιταλιστική είναι. Ο λαός νιώθει ανήμπορος να αντιδράσει..Μετά βάζεις την κασέτα και λες για την αρχή της ησσονος προσπάθειας της αποφυγής της εργασίας. Ξεχνάς όμως τη μηδενική ανεργία στα σοσιαλιστικά κράτη. Τώρα εσύ θα πεις το άλλο κλασικό. Δουλεύουν όλοι και κανείς δεν παράγει έργο που είναι κι αυτό μεγαλο ψέμα, καθότι ένας καλά οργανωμένος δημόσιος τομέας μπορεί να παράγει μια χαρά έργο, όπως γινόταν στην ΕΣΣΔ, όπου μια ανοργάνωτη αγροτική οικονομία μετατράπηκε σε λίγα χρόνια πλήρως βιομηχανοποιημένη, ανταγωνιστική της Αμερικής, ενώ η Αμερική είχε προβάδισμα 30 χρόνων και δεν πειράχτηκε από τον β'ΠΠ, σε αντίθεση με την ΕΣΣΔ που είχε πολλές εργοστασιακες καταστροφές, κατεστραμένες πόλεις και ανθρώπινες απώλειες.

    Αρα αυτό το μύθο περι ήσσονος προσπάθειας και αποφυγής εργασίας πρέπει να τον κόψεις. Δεν γίνεται ένα μάτσο τεμπελχανάδες όπως λες κι εσύ να προκόψουν έτσι ε? Και όταν λέμε για οικονομία εννοούμε κρατική οικονομία. Λόγω του ψυχρού πολέμου η οικονομία της ΕΣΣΔ αναγκάστηκε να επιδοθεί σε εξοπλισμούς και να μη χρησιμοποιεί τους πόρους της για το λαό. 'Ετσι ο λαός που δούλευε δεν έβλεπε τους κόπους του να επιστρέφουν σ'αυτον αλλά να γίνονται τανκς, ρουκέτες, πύραυλοι, πυρηνικά, διαστημόπλοια..
    Η Αμερική δεν άφησε ποτέ το πείραμα του σοσιαλισμού να γίνει σε Κ.Σ. για όσους θυμούνται χημεία.
    Το ίδιο κάνει και στην Κούβα τώρα με το εμπάργκο...
    Κατσε εσύ να λύσεις μια άσκηση και να έρχομαι εγώ από πάνω σου και να σου ρίχνω χαστούκια..Θα τη λύσεις? Και οι άλλοι μετά να σου λένε "βρε αποτυχημένος είναι, δεν μπορεί να τη λύσει την άσκηση, είναι από αυτούς της ήσσονος προσπάθειας, της αποφυγής της εργασίας". Παρ'όλα τα χαστούκια ο Στάλιν έδειξε πως το αντιμαρξιστικό μότο Σοσιαλισμός σε μία χωρα μπορεί να σταθεί, αρκεί να υποστηρίζεται καλά. Όταν φύγαν τα υποστηρίγματα σιγά σιγά επι χρουστσώφ και γκορμπατσώφ ο εκφυλισμένος σοσιαλισμός σε περισσότερες από μία χώρες κατέρρευσε..Ο επόμενος θα έχει καλύτερη αρχιτεκτονική.

    Κομμουνιστικό και πλούσιο δεν είναι ανέκδοτο. Είναι ο σκοπός του κομμουνισμού. Να κάνει τον άνθρωπο όσο πιο πλούσιο γίνεται. Και να μοιράζονται αυτά. Να χρησιμοποιούνται τα κέρδη για τον άνθρωπο κι όχι ο άνθρωπος για τα κέρδη..Δηλαδή οι κομμουνιστές θέλουν να γίνουν φτωχοί νομίζεις? Έχουν αυταπάτες θα μου πεις και δε θα σου απαντήσω γιατί δεν έχει και νόημα.
    Πάλι λες αυτό δια της βίας. Είπα ποτε ότι "αποφασίζω και σας διατάσσω να κάνετε αυτό που σας λέω εγώ! Τ'ακούτε?Γιατί θα έρθω στο σπίτι σας με κοκκινες σημαίες και θα σας παλουκώσω όταν κοιμάστε"? Εσύ όμως το βιολί σου και "δια της βίας". Τη γνώμη μου λέω, αστική δημοκρατία έχουμε, ο καθένας είναι ελεύθερος να σκεφτεί ότι θέλει :). Ο διάλογος συνάδει με την ανατροπή της αστικής δημοκρατίας όταν σκοπό έχει να εγκαταστήσει τη σοσιαλιστική δημοκρατία. Γιατί δημοκρατίες υπάρχουνε πολλές, λαική όμως μία :)
    Κι αν σας ανατρέψω θα μιλάω μαζί σας..Τόσο καιρό..σας συμπαθησα :)))

    Απόψεις Πάγκαλου και Γεωργίου Παπανδρέου τι μου τις βάζεις? Είναι δυνατόν να συμπαθούν το ΚΚΕ? Ειδικά ο πράκτορας των Αγγλων Παπανδρέου?

    1. Ως προς τη Μικρασιατική καταστροφή δεν απάντησες αν ευθύνεσαι για αυτήν. Οι ομοιδεατες σου δηλαδή.
    Πάρε κι ένα βιντεάκι περι τα τεκταινόμενα της εποχής.

    http://www.youtube.com/watch?v=Qtl0g1vFE5I

    Μονο που είναι στα αγγλικά

    2. Να σου πω κι εγώ ένα ρητό πιο σύγχρονο.
    Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
    Μην ανησυχείς διανοούμενέ μου δεν λέω να μη χρησιμοποιείς καθαρεύουσα γιατί δε σε καταλαβαίνουμε αλλά γιατί χρησιμοποιείς το ύφος παπαδιαμάντη για να δώσεις αξία στα λόγια σου.
    Σαν να λέμε ότι φοράς την λόγια περιβολή για να κρύψεις την ένδεια των επιχειρημάτων σου. Ενώ εγώ έρχομαι γυμνός από τέτοιες περιβολές και σας δείχνω μόνο τα επιχειρήματά μου.

    Λοιπόν για να μην κουράζομαι για τον Ιμρε Νάγκυ, να κι άλλο ένα βιντεάκι παραστατικό.

    http://www.youtube.com/watch?v=z0pZXxzN8io

    Τέλος η εστία δε μου φτάνει σαν απόδειξη, έχεις άλλη?


    Τέλος, ακόμα δεν έχεις κάνει οικονομική αντιπρόταση που να μπορεί να εφαρμοστεί στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και πώς θα εκφραστεί αυτή κομματικά

    Haldir

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive