Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

H χθεσινή δημοσκόπηση της GPO Aκόμα μια δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας για τον ΑΝΤ1 ΠΑ.ΣΟ.Κ 29,2% Ν.Δ 28%---Κ.Κ.Ε 7%---ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ 11,9% ---ΛΑ.Ο.Σ 5,4%
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08
****************************************************

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι στον λόγο και στην γραφή,

    θέλω να κάνω μία πρόταση, που πιστεύω ότι, είναι και έντιμη αλλά και υλοποιήσιμη, καθώς θέλω να είμαι ο τελευταίος Έλληνας, ο οποίος, ελλείψει παντός άλλου, θα αποδέχονταν για Πρωθυπουργό την Ντόρα. Οι λόγοι είναι περισσότεροι του ενός και είναι γνωστοί τοις πάσι, ώστε να μήν χρειάζεται να τους απαριθμίσει κανείς ακόμα μία φορά.

    Η πρότασή μου αυτή είναι επι πλέον και απλή καί δημοκρατική. Ένα γκάλοπ ΜΟΝΟ για την Ντορούλα μας. Τα ερωτήματα στα Ναί ή Όχι άς τα αποφασίσουν οι στατιστικολόγοι-γκαλοπτσήδες. Αλλά το βασικότερο ερώτημα όλων. Την θέλουμε για Πρωθυπουργό ή όχι;
    Τόσα γκάλοπ γίνονται κάθε μέρα. Γιατί όχι λοιπόν και ένα γιατην Ντρούλα μας;

    Και αυτό φίλτατε admin μόνο και μόνο για να γλιτώσουμε απο ένα απο τα σημερινά μας προβλήματα, του οποίου αρκετά απο αυτά που βιώνουμε είναι και προϊόντα του. Στο μοντέλο της Ντόρας, που και αυτή είναι προϊόν της Αγίας Οικογένειας.

    Εξ απήνης λοιπόν με ένα δημοκρατικότατο μέτρημα για να πληροφορηθεί και να ξέρει και αυτή και ο ελληνικός λαός τι, τέξεται η επόμενη μέρα για τον Καραμανλή, αλλά καί για την αντιπολίτευση την πλουμιστή, που πιστεύει ότι, η ανάλογη πολυφωνία αναδύει και ποικιλία αρωμάτων.

    ΠΕΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive