Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ...ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΥΣ. ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΩΣ!!

κ.κ. του SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
Δεν σας απηντησα εγκαιρως διοτι τωρα ειδα το μηνυμα σας. Αμεσως επισκεφθηκα την ιστοσελιδα σας και διαπιστωσα οτι ενταξει ειναι στην θεσι της και οτι η καταστασις ειναι υπο ελεγχο.
Βεβαιως πιστευω οτι ολοι που σας διαβαζουν και φιλοξενουνται στον αμεροληπτο διαδικτυακο σας ημερολογιο (και εγω μεταξυ αυτων) , ειμεθα προθυμοι να σας συμπαρασταθουμε με καθε προσφορο τροπο.
Διοτι ποιος θα μπορουσε να αρνηθη την συνδρομη του, σε ανθρωπους οπως σεις, που εισθε το ελευθερο βημα και η φωνη ολων που θελουν να εχουν αποψι.
ΙΑΣΩΝ

*******************************************
Σημ. Ευχαριστούμε το φίλο ΙΑΣΩΝΑ και όσους "πρότειναν χείρα βοηθείας" για την αποκατάσταση της λειτουργίας του blogg. Δε σας κρύβουμε ότι η συμπαράσταση ήταν όχι μόνο απο την Ελλάδα, αλλά απο πολλά μέρη του κόσμου. Εκτός απο αυτούς που τα άρθρα μας τους "γρατζούνισαν" ελαφρώς!! και έκαναν το σταυρό τους να το "βουλώσουμε" όλοι οι άλλοι μας συγκίνησαν με τα καλά τους λόγια. Δεν θα αναφέρουμε τι... ακούσαμε, αλλά θα ευχαριστήσουμε απο καρδιάς όσα μπλόγκ μας φιλοξένησαν (κυρίως το press-gr, το sibylla, το citypress, το taxalia,το limeri κ.λ.π.). Όσο γι αυτούς που χάρηκαν, τους ευχαριστούμε και θα...συνεχίσουμε.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive