Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΙΝΟΥΚ : ΑΜΕΛΕΙΑ ή ΔΟΛΟΣ?

ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟ? ΛΑΔΩΜΕΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ή ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ "ΠΑΓΚΑΡΙ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΧΑΙΑ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ!! Διαβάζοντας τη μηνυτήρια αναφορά, όσο άσχετος κι αν είσαι δεν μπορείς να μην προσέξεις κάποιες απλές "συμπτώσεις", κάποια "απλά" πραγματάκια μερικά εκ των οποίων σας αναφέρουμε.

α) Ξέρετε που έστειλε το Ελληνικό κράτος το "ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ" για αποκωδικοποίηση, εξερεύνηση και καταγραφή των αιτίων πτώσης του ΣΙΝΟΥΚ?
Μα ... στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, την ΜΠΟΪΝΓΚ!
Ε, καλά θα πείτε, ίσως αυτοί ήξεραν καλύτερα! Έλα όμως που κατά το "άνοιγμα" του κουτιού, εντελώς "ΤΥΧΑΙΑ" έπεσε στο κύκλωμα του κουτιού το κατσαβίδι του μάστορα και ΕΚΑΨΕ όλα τα κυκλώματα και ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!! Συμπτωματικό ε? ΙΣΩΣ!!
Β) Γνωρίζουμε όλοι ότι όταν γίνεται μια πτώση αεροσκάφους, αυτοκινήτου, μοτοποδηλάτου κ.λ.π. ανασύρονται ΟΛΑ τα υπολλείματα και ερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του ΣΙΝΟΥΚ. Ανασύρθηκαν απο το βυθό, ΟΛΑ τα κομμάτια, ΠΛΗΝ της ΠΡΑΣΙΝΗΣ πτέρυγας. Η οποία ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μόνη της στο ίδιο μέρος και μέρα με τη μέρα αλλοιώνονται ότι ευρήματα θα μπορούσαν να υπαρχουν. Κατά "ΤΥΧΗ" όμως η πτέρυγα ΑΥΤΗ, είναι που θεωρούν ΟΛΟΙ ως υπεύθυνη, για την πτώση και την κατηγορούν ότι είχε "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΤΕΛΕΙΑ" ήταν δηλαδή ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ απο κατασκευής. "Σύμπτωση" κι αυτό? ΙΣΩΣ!!
Όμως αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, οι ευθύνες που θα πέσουν? Φυσικά στην κατασκευάστρια εταρεία δηλ. την ΜΠΟΪΝΓΚ. Αποτέλεσμα? όχι τόσο οι ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ αποζημιώσεις που θα της επιβληθούν, όσο η δυσφήμιση της εταιρείας που θα χάσει την ...καλή της φήμη και αρκετά ΔΙΣ ΕΥΡΩ. Οπότε παραμένει η αιτία του κακού στο βυθό, κρατώντας καλά το μυστικό, τα θύματα ΔΕΝ αποζημιώνονται αφού δε φταίει το ... μηχάνημα, αλλά οτιδήποτε άλλο. Και ΟΛΑ μέλι γάλα για την ΜΠΟΪΝΓΚ και για αυτούς που την ΒΟΗΘΑΝΕ!! Αφιλοκερδώς? ΝΑΙ λέμε εμείς αλλά, όταν ΑΚΟΜΑ και σήμερα τα ΣΙΝΟΥΚ πετάνε ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ τα αίτια της πτώσης 4 χρόνια τώρα, ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, για τυχόν ατύχημα? Αυτές τις... μικρές απορίες έχουμε και αυτές τις απορίες παλεύουν να λύσουν οι συγγενείς των θυμάτων για να ηρεμήσουν οι ψυχές αυτών που τόσο άδικα , απο ΑΜΕΛΕΙΑ !! κάποιων, χάθηκαν. Το ΚΑΥΤΟ αυτό θέμα καλούνται τώρα οι Δικαστικές αρχές να λύσουν , να δικαιώσουν αυτούς που πρέπει και να καταδικάσουν όσους απο... αμέλεια έστειλαν τόσους ανθρώπους στον υγρό τάφο.
Αναρτήθηκε απο αργυρης πεμπτη 10/9/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive