Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ) Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ!!

ΤΕΛΙΚΑ , ΠΟΙΟΙ είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΣΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ?
ΑΣ αναλογιστούμε ότι μερικές μέρες πρίν πέσει το ΣΙΝΟΥΚ, μετέφερε ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ!! Για σκεφτείτε λίγο ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ? Εμείς ρωτάμε έτσι απλά, ΠΩΣ παρέλαβαν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ελικόπτερα ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ? Εδω παιχνίδι αγοράζεις, μίξερ, ραδιοφωνάκι και αν δεν εχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, δεν το βάζεις στη πρίζα. ΑΥΤΟΙ οι........ ΠΩΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΟΣΜΟ μέσα στα ΣΙΝΟΥΚ? Πως έβαζαν είπα? ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ είναι το σωστό!! Τα 5 εναπομείναντα απο τα 7 αφού τα 2 έπεσαν, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ακόμα ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ να εξυπηρετούν ανάγκες της ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ!!! Γιατί ΑΚΟΜΑ και ΣΗΜΕΡΑ τα ΣΙΝΟΥΚ πετάνε ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ?
ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ?
ΤΑ ΣΙΝΟΥΚ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ κ.λ.π. ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΝΟΥΚ, ΜΠΟΙΓΝΚ? ΤΙ ΛΕΝΕ Η Κα Β.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ο κ. ΣΜΠΩΚΟΣ που τα παρήγγειλαν και τα ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ? Τι λέει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ??
αναρτηθηκε απο αργυρης πεμπτη 11/9/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive