Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?

Ποιοι είναι οι αληθινοί αντάρτες... ...και η πρόταση για προγραμματικό συνέδριο που δεν εισακούσθηκε. Γιατί έχει δίκιο ο Γ. Καρατζαφέρης.....
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης .

Νιώθω περίεργα.
Eίναι απο τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον Γιώργο Καρατζάφερη. Αντάρτες δεν ειναι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά ολοι αυτοί που στο όνομα της προστασίας του Κώστα Καραμανλή έχουν δημιουργήσει ενα αποκρουστικό παρα-σύστημα εξουσίας που οχι μονο εκμεταλεύεται τα θέλγητρα της εξουσίας αλλά απομακρύνει και την πατρίδα μας απο το δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να αντιληφθεί οτι οι πιο ισχυροί υπονομευτές της εξουσίας του και της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στα διπλανά του γραφεία και ίσως και στο δικό του.
Γιατί μονο ως υπονομευτής της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας μπορεί ναχαρακτηρίστει κάποιος ο οποίος αρνείται την διενέργεια Προγραμματικού Συνεδρίου.
Προγραμματικό Συνέδριο που θα βοηθούσε αφενός την Νέα Δημοκρατία να αφουγκραστεί την οργή και την θλίψη της κοινωνίας και αφετέρου να ''αγοράσει'' πολιτικό χρόνο.
Το οτι δεν το αντιλαμβάνονται δεν αποτελεί απλά ένδειξη οτι δεν έχουν το στοιχειώδες ένστικτο της πολιτικής αυτο-συντήρησης αλλά οτι οι ιδιοι ειναι οι χειρότεροι και πιο φανατικοί υπονομευτες του Καραμανλή.
απο το press-gr
αναρτηθηκε απο αργυρης σιδερης τριτη 30/9/08
**************************************************

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive