Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Η απαγορευσις της κριτικης κατα του κομμουνισμου

Ερωτο-απαντησις!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΙΑΣΩΝ"

«Απόψεις Πάγκαλου και Γεωργίου Παπανδρέου τι μου τις βάζεις? Είναι δυνατόν να συμπαθούν το ΚΚΕ? Ειδικά ο πράκτορας των Αγγλων Παπανδρέου?»

Συμπερασμα:

Δηλαδη μονο οι συμπαθουντες το ΚΚΕ επιτρεπεται να μιλουν?
Αυτη την 'Λαικη Δημοκρατια»θα εφαρμοσετε? θα αφηνετε να μιλανε μονο οι ιεροκηρυκες σας?


Διαπιστωσεις:
Βεβαιως:

Για τους αδιορθωτους αλλα ντροπαλους εραστες του ερυθρου ολοκληρωτισμου, αν η πληροφορια ερχεται απο τα δεξια ειναι κακοβουλη και δεν πρεπει καν να ελεχθη. ( ενταξει σημερα ολοι γνωριζουμε οτι δεν εχουμε δεξια στην Ελλαδα, Δεξιους ναι για να ψηφιζουν, αλλα δεξια οχι, ειναι συνωνυμος της «επαρατου»)

Αν παλι, προερχεται απο τα αριστερα-εως κεντρο( Π.Χ Κυρκος, ΤΖΕΦΡΩΝΗς, Γιατρουδακης,Δημητριου, Φαρακος, Νικηφορος, Γ.Ππαπνδρεου,Ε.Βενιζελος, Θ.Σοφουλης, Παγκαλος) ή και παλαιους κομμουνιστες οπως ο Λαζαριδης που εμεινε 15 χρονια φυλακη, ή ο υιος Μπελογιαννης που εχασε τον Πατερα του, μοιαζει τοσο πολυ μ αυτες που προερχονται απο την δεξια που δεν αξιζει να ασχοληθη κανεις μαζι τους.
Ασε που ολοι οσοι διαφωνουν με το ΚΚΕ ειναι «Αγγλοι πρακτορες», «αμερικανοτσολιαδες», «λακεδες του ιμπεριαλισμου» «αγενεις» κ.λ.π.....

Διαβαζα το Βιβλιο του Δ, Δημητριου «Τα ολεθρια του Οικου μας..»
Ο Δ.Δημητριου, ο καπεταν Νικηφορος του ΕΛΑΣ, πρωτος μονιμος αξιωματικος στην λεγομενη «εθνικη αντιστασι» γραφει για τους συντροφους του ( L σιγουρα αγενης ειναι κι αυτος και είρων παναθεμα τον..)

«Η Δημοκρατια μπορει να αντεξει, αρκει να καταλαβαινουν οι κομμουνιστες, οτι Δημοκρατια δεν ειναι αυτο που εχουν στο νου τους οι ιδιοι.Αλλα το ειδος του πολτευματος , οπου χωρανε να υπαρχουν και να δρουν πολλες κατηγοριες πολιτων.Παραταξεις πολλων κατηγοριων και αποψεων.» σελις 93
Και πιο κατω

«.. Ο δογματισμος της αριστερας επιμενει να ξοδευει τοννους μελανης για υπολειμματα φασισμου στον κρατικο μηχανισμο, και μονο στα ψιλα με δυο λογια περνα τις ειδησεις για τις δολοφονιες ανθρωπων της εξουσιας απο τους τρομοκρατες..»

Ενω για την χαρακτηριστική «ταξική» θεωρησι καθε πτυχης της ζωής, απο τους κομμουνιστες και την σταλινικη τους ηγεσια στην Ελλαδα:

«..Οι πληρεστεροι πολιτες δεν ρωτουν σε ποια ταξι ανηκουν γαι να τοποθετηθούνκομματικα. Το μιαλο τους το εχουν για να ερευνουν και αναλογα να τοποθετουνται και να ενεργουν..
Οι λαικιστες την ιδιοτητα αυτη του ανθρωπου, να επιλεγει μεταξυ των παντων ως λογικο ον, την καταργουν..
Και καθοδηγουν, πιεζουν τους πολιτες να ενεργουν με βαση το να ειναι εργατες , αγροτες κλπ.»

ΙΑΣΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive