Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008

Δηλώσεις συνάντησης Προέδρου ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη και Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάρκου Κυπριανού

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα έλαβε χώρα η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρη, και τον Υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μάρκο Κυπριανού, στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή των Ελλήνων.

Μετά το τέλος της, ο κ. Κυπριανού δήλωσε τα εξής:
«Είχα την ευκαιρία της συνάντησης με τον κ. Καρατζαφέρη, με τον οποίο γνωριζόμαστε και από τις Βρυξέλλες με διαφορετικές ιδιότητες τότε και οι δύο. Μπόρεσα και ενημέρωσα τον κ. Πρόεδρο για τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται το Κυπριακό, και τις συνομιλίες, ανταλλάξαμε απόψεις για το που βλέπουμε να κινούνται τα πράγματα, για τις ανησυχίες οι οποίες υπάρχουν και τις δυσκολίες που έχουμε και πως μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση και τη στήριξη που μας προσφέρει και παρέχει στην Κυπριακή Κυβέρνηση και τον Κυπριακό λαό σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία».

Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε τα εξής:

«Βρεθήκαμε ξανά με τον κ. Κυπριανού, θα θυμάστε πως συναντιόμαστε με άλλες ιδιότητες στις Βρυξέλλες, τον ήλεγχα εγώ ως Βουλευτής και Αντιπρόεδρος Κοινοβουλευτικής Oμάδος και εκείνος ήταν από τους καλούς Επιτρόπους. Τώρα βρισκόμαστε με άλλες ιδιότητες, σε άλλα μετερίζια. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό που επιχειρεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο κ. Χριστόφιας δεν είναι περίπατος. Εμείς υποχρεούμεθα όλοι να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του, τις ενέργειές του, την μέθοδο την οποία επέλεξε. Θέλω να ελπίζουμε στα καλύτερα αν και δεν είναι ιδιαίτερα εμφανή. Βρισκόμαστε στο πλευρό της Κυπριακής Κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive