Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Δογματικη αγκυλωσι και παραπληροφορησι...

Αναφερομεθα στην δογματικη αγκυλωσι που εμποδιζει την σκεψι να λειτουργηση.

ΓΡΑΦΕΙ Ο: "ΙΑΣΩΝ"

1. Εγινε αναφορα στο κατωτερω κειμενο του Ριζοσπαστη

Ριζοσπάστης, 12/07/1935
«Αν δεν νικιόμασταν στη Μ.Ασία, η Τουρκία θα 'τανε σήμερα πεθαμένη και εμείς μεγάλη Ελλάδα. Τη "λευτεριά" μας θα την στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού. Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούουμε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μ.Ασία πήγε όχι σαν εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγαινε όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στον Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο. Γι' αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»

Δηλαδη το ΚΚΕ ομολογει οτι « .. εμείς ( δηλαδή το ''τιμημενο'' το ΚΚΕ) εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία μα και την επιδιώξαμε»
Ερωτασαι αν συμφωνης και μας γραφης για τον εφιαλτη οτι δεν ηταν κομμουνιστης!!! Αυτο τι ειναι πληροφορηση ή παραπληροφορηση.

Η δογματικη αγκυλωσι?

2.Εν συνεχεια συνεχιζεις την φαντασιοκοπια και μας «πληροφορεις»με την γνωστη κομμουνιστικη αντικειμενικη ενημερωσι .Γραφεις.

«Ενώ υπάρχουν συνέχεια ενδοκαπιταλιστικοί πόλεμοι ενδοκομμουνιστικοί δεν υπάρχουν αλλά ούτε και ανταγωνισμός μεταξύ κομμουνιστικών χωρών.»

Δηλαδη, να θυμισουμε, έτσι για την ιστορία, ότι οι διαδοχοι του Σταλιν με τις ατρομητες εκστρατειες τους, στο Βερολινο, την Βουδαπεστη, την Πραγα, την Καμπουλ την Βαρσοβια απεδειξαν οτι μονο σκοπο ειχαν να αποκαταστησουν την ολοκληρωτικη τους επιβολη και ταξι στις αποικιες τους, μεχρι την θεαματικη και παταγωδη αυτοκαταρρευσι της Σοβιετικης Τυραννιας, του υπαρκτου σοσιαλισμου,( ''την μεγαλυτερη απατη του 20ου αιωνα'' κατά υιον Ν.Μπελογιαννη, Athens' Voice της 13/9/2007 ) το 1991.Κι ενω γεμισαν ψυχιατρεια και γκουλαγκ , πεινα και δυστυχια, εγλκηματα και βια ολα τα υποτελη κρατη.Ενω ανεγειραν το τειχος του αισχους γιατι θα εμεναν οι «λαοπροβλητοι» ηγετες του κομμουνισμου χωρις λαο ( φανατασθειτε ενα παραδεισο χωρις αγγελους αλλα μονο με τον εκαστοτε Θεο Σταλιν, Κρουτσωφ κλπ) ερχεσαι εσυ και ανερυθριαστα μας λες οτι δεν υπηρχαν «ενδοκομουνιστικοι πολεμοι»
Αυτο ειναι πληροφορηση ή παραπληροφορηση?
3. Εχουμε χορτασει να βλεπουμε ξυλινα παλουκια με κοκκινες σημαιες να χρησιμοποιουνται σαν φιλικα ῥοπαλα»κατα των αστυνομικων.Εχουμε δει τους «συντροφους»στα πανεπιστημια και στο πολυτεχνειο να απειλουν να γρονθοκοπουν για αυξανουν την ανικητη πειστικοτητα τους..Ειδαμε την ΚΝΕ να απαγορευη βιαιως την ομιλια του προσκεκλημενου στο πανεπιστημιο Μακεδονια Γαλλου Καθηγητου Κουρτουα και την Κα Παπαρηγα να δικαιολογει και να επιβραβευει την βια λεγοντας οτι «Οι εκδηλώσεις αυτές δεν έχουν θεματολογία αντίστοιχη στο επιστημονικό περιεχόμενο των πανεπιστημίων και είναι προπαγανδιστικές....»
Δηλαδη στον 21ο ΑΙΩΝΑ στην Βαλακνοταλιμπανια ειναι το ΚΚΕ και ο αμουστακος Σταλιν της Ελλαδος οι νεολαίοι της ΚΝΕ στην Ελλάδα του 2004 αποφασίζουν, κρίνουν ποιές εκδηλώσεις δεν είναι προπαγανδιστικές ( πχ περι Τσέ, Φίντελ,Μάο, κλπ) και είναι επιστημονικές (π.χ Θεωρία του Μαρξ, η Επανάστασις του Λένιν) και εκδιώκουν βιαίως όλες τις υπόλοιπες, «προστατεύοντας» το πανεπιστημιακό άσυλο.
Και συ μας λες τί , οτι τα παλουκια τα κρατατε για ομορφια??
Και αυτο ειναι πληροφορηση ή παραπληροφορηση?

4. Ρωταμε την αποψι σου «για το τι θα ηταν η Ελλαδα σημερα να ειχαν νικησει οι σημαιοφορουντες το σφυροδρεπανο τον Αυγουστο του 1949..»
Διαπιστωνουμε οτι η προοδευτικη σου σκεψι δεν φτανει μεχρι εκει. Δεν εισαι σεναριογραφος μας λες , ενω μεχρι στιγμης ο,τι μας απηντησες σεναριο ευφανταστης εικονικης πραγματικοτητος ηταν.
Διαβασε τι εχουν πη στελεχη του ΚΚ και ανταρτεςτου ΔΣΕ , ( συντροφοι σου λοιπον) για να βοηθησης την κρισι σου να απεμπλακη απο το δογμα.
Λεωνιδας Κυρκος: «...Και είδα ότι όλοι αυτοί, ας μην τους πω όλους, ήταν περιτρίμματα. Με πιάνει τρόμος άμα σκεφτώ ότι π.χ. αν νικούσε τότε η επανάστασή μας θα είχαμε πρωθυπουργό τον Μάρκο, έναν γελοίο άνθρωπο -τον είδα από κοντά και κατάλαβα τι γελοίος άνθρωπος ήταν- θα είχαμε υπουργό Οικονομικών τον Μπαρτζώτα, θα είχαμε υπουργό της Παιδείας π.χ. τον Στρίγγο, θα είχαμε υπουργό των Εσωτερικών τον άλλον, τον ανεκδιήγητο άνθρωπο που ήρθε από την Κρήτη, τον Βλαντά, ο οποίος ήταν για την εποχή εκείνη ένας ήρωας για τη νεολαία, γραμματέας της νεολαίας κ.τ.λ. Άνθρωποι γελοίοι, χωρίς καμιά παιδεία για να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο, σαν αυτόν που φιλοδοξούσαν να παίξουν. Κι όμως εκείνη την εποχή, σας επαναλαμβάνω, τους έβλεπα τους ανθρώπους αυτούς σαν γίγαντες.» (συνέντευξις στις 3/12/2006 στην Καθημερινή)
Λεωνίδας Τζεφρώνης: ( γραμματεύς της ΕΠΟΝ Σπουδάζουσας του ΚΚΕ , μέλος του ΔΣΕ, γνωστός και από την μυθιστορηματική του απόδρασι από τις φυλακές των Βούρλων την 17η Ιουλίου 1955 -, . «...Έγραψα κάποτε σ' ένα άρθρο μου στην Αυγή ότι ευτυχώς που δεν νικήσαμε τον Δεκέμβριο και ευτυχώς που ηττηθήκαμε και στον Εμφύλιο. Γιατί αν νικούσαμε και δημιουργούσαμε εδώ στην Ελλάδα τη λεγόμενη λαϊκή δημοκρατία σήμερα θα είμαστε χειρότερα απ' ότι είναι οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι, και οι Αλβανοί..» (αφηγείται στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου ''Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά')
Στέλιος Γιατρουδάκης: (αντάρτης του ΔΣΕ στη «διμοιρία καταστροφών» εν συνεχεία , «πολιτικός επίτροπος Αθήνας», εκπαιδευθείς στη «Σχολή Πολιτικών Επιτρόπων» του ΚΚΕ στο Βίτσι) «..Τι θα κάναμε αν κερδίζαμε? …δεν είναι καθόλου δύσκολο να απαντηθεί. Μπορούμε να πούμε , χωρίς ενδοιασμούς , ότι θα φτιάχναμε ένα καθεστώς παρόμοιο μ' εκείνα που δημιουργήθησαν σε όλες τις νεοσύστατες λαϊκές δημοκρατίες της Ανατολικής Ευρώπης μετά τον τερματισμό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν μάλιστα οι ηγεσίες του ΚΚΕ ήταν πάντοτε εξαρτημένες από το κράτος και το κόμμα ''οδηγό'' ». (στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου ''Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά' σελις 540)
Πάνος Δημητρίου: ( πρόσφυγας στη Τασκένδη, υπεύθυνος του ιδεολογικού τομέως του ΚΚΕ, καταμαρτυρεί (σελίς 473,474) «..Το ΚΚΕ είχε περιέλθει σε μια κατάστασι πλήρους εξάρτησης. Τίποτα δεν γινόταν εάν δεν υπήρχε η έγκριση των Σοβιετικών....Από τότε χάθηκε κάθε αυτοτέλεια. Κι αυτό φάνηκε πολύ καθαρότερα με την ολομέλεια που αποφάσισε για το Μακεδονικό πρόβλημα, με την απόφαση για πλήρη αυτοδιάθεση μέχρι αποχώρησης της Μακεδονίας.» ( στο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου ''Μαρτυρίες για τον εμφύλιο και την Ελληνική αριστερά' σελις 473,474) )
Τάκης Λαζαρίδης ( καταδικασμένος σε θάνατο στη δίκη Μπελογιάννη τον Φεβρουάριο του 1952, ο οποίος τελικώς έτυχε χάριτος επειδή ο πατέρας του είχε εκτελεστή από τους Γερμανούς και η μητέρα του είχε καταδικαστή σε ισόβια από Βουλγαρικό στρατοδικείο.Τα κομματικά έντυπα της εποχής είχαν επαινέσει τον Τάκη Λαζαρίδη γιατί «..υπερασπίστηκε με επαναστατική συνέπεια και αδιαλλαξία την τιμή και την υπόληψη του κόμματος»

« ..Όλοι μας μέλη και στελέχη του ΚΚΕ έχουμε μερίδιο ευθύνη . Γιατί σtη δράση τους οι ηγέτες του ΚΚΕ είχαν τη δική μας υποστήριξη και ανοχή χωρίς την οποίαν δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.Μας εξέφραζαν και μας εκπροσωπούσαν.Είμαστε συνυπεύθυνοι για όλα.Για τα φοβερά εγκλήματα του Στάλιν. Για τις δίκες της Μόσχας και τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως.Για τις εκτελέσεις μυριάδων ανθρώπων.Για το φοβερό ζυγό που επιβλήθηκε στο μεγάλο ρωσσικό λαό.Και για τον βαρύτερο ακόμη ζυγό που επιβλήθηκε σε τόσες χώρες της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης...Κι είμαστε ειδικότερα συνυπεύθυνοι για τα δεινά που έπληξαν την πατρίδα μας και τόσο σημαντικά καθυστέρησαν την οικονομική και κοινωνική της πρόοδο. Για τον Δεκέμβρη και τον Εμφύλιο.Για το αδικοχαμένο αίμα των συντρόφων μας αλλά και των αντιπάλων μας. Για την Ελένη Γκατζογιάννη και τις άλλες μαρτυρικές μανάδες της Ηπείρου.Και για τις αδιάκοπες όσο ηλίθιες προσπάθειες μας να μετατρέψουμε την πατρίδα μας σε σοβιετικό προκτετοράτο..» ( Στο βιβλίο του «Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι» )

Άφησα για το τέλος τον υιο Μπελογιάννη.
«..H θυσία τους, όταν την βλέπεις εκ των υστέρων, ήταν τόσο μή δικαιολογημένη... Δεν θέλανε ποτέ να φανταστούνε ότι είχε επικρατήσει του Xίτλερ ένα τέρας( ο Σταλιν) ίδιο με αυτόν….
Γι' αυτό το τερατούργημα θυσιάστηκαν?..Για ένα πράγμα που αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απάτη του 20 ου αιώνα? Αυτό ήτανε. Ο υπαρκτός ( Σοσιαλισμός) ήταν η μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα ( Συνέντευξις στην Athens' Voice της 13/9/2007)

5. Για την 5η Ολομελεια μας λες οτι ηταν λαθος.Ωραια που ειναι το συγνωμη του αλανθαστου ασπιλου αμολυντου ΚΚΕ?Που δηλωσαν οτι μετανοουν, οτι εκανα λαθος?
Αντι συγνωμης εχουμε τις δηλωσεις του Φλωρακη (9/12/2001) , που ομολογει οτι σκοπος τους ηταν να «κοβοταν η Ελλαδα αλα κορεα»

Διαβασε την, τριψε τα ματια σου, τσιμπησε την μυτη σου για να δης οτι εισαι ξυπνιος και μετα μας λες για πληροφορηση, εκ μερους σου?
Ελεος.

Πρεπει να εχουμε αδεια κρανια για να σε πιστεψουμε.

«Το ΒΗΜΑ, 09/12/2001.Συνεντευξις του Χ. Φλωρακη.«.. Ο Παγκόσμιος Πόλεμος δεν είχε λήξει και οι επιχειρήσεις συνεχίζονταν. Εμείς θα είχαμε τη δυνατότητα να οργανωθούμε κανονικά και θα κοβόταν η Ελλάδα αλά Κορέα, μισή μισή... Υπήρχε η δική μας προσδοκία. O Κόκκινος Στρατός. Αυτόν περιμέναμε να κάνει προς τα κάτω, αλλά μπήκε μονάχα σαράντα έως πενήντα χιλιόμετρα στην περιοχή της Θράκης, ξαναγύρισε στη Βουλγαρία και πήγε προς τη Γιουγκοσλαβία. Περιμέναμε εμείς ο έρημοι να 'ρθει προς τα κάτω. Δεν ήρθε..»Ριζοσπαστης 7/5/1998.Δηλωσεις του Φλωρακη στην Εφημεριδα "Νόβα Μακεντόνια" στους «γειτονους» μας των Σκοπιων«Εγώ στη μεραρχία μου είχα μια διλοχία από Σλαβομακεδόνες, με επικεφαλής τον Πρίκο και τον Γάτσο. Για την Ελλάδα παλεύαμε και οι Ελληνες και οι Σλαβομακεδόνες.» Εως εδω συγκινητικο.Εν συνεχεια αρχιζει το δραμα «Νικηθήκαμε. Κι αναγκάστηκαν οι μαχητές και οι οπαδοί του ΔΣΕ να πάνε στις σοσιαλιστικές χώρες. Και στην Αλβανία πήγαν, κι εδώ ήρθαν, και στη Βουλγαρία πήγαν, και στην Ουγγαρία, και στην Πολωνία, και στην ΕΣΣΔ... Και Ελληνες και Σλαβομακεδόνες. Οι νικητές του εμφυλίου ευκαιρία βρήκαν ορισμένα σλαβομακεδόνικα χωριά ( δεν μας λει ο συντροφος ποια?) που άδειασαν να τα γεμίσουν με κατοίκους από άλλες περιοχές.(!!!) Και υπάρχει ένα πρόβλημα. Υστερα από τον αγώνα τόσων χρόνων αναγκάστηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου να δεχτεί τον επαναπατρισμό των πολιτικών προσφύγων, αλλά με τον όρο να είναι Ελληνες το γένος .(για φαντασου προβλημα!!) . Μια θέση στην οποία το ΚΚΕ αντιτάχθηκε από την αρχή και παλεύει ώστε να καταργηθεί η σχετική διάταξη του νόμου. Αυτή είναι η κατάσταση κι εσείς που είστε νέοι να βγάλετε συμπεράσματα για το τι σημαίνει ιμπεριαλισμός». (Προσπαθουμε συντροφε, προσπαθουμε..)
6.Το ΚΚΕ ελαβε 5 δις δραχμων απο την Σοβιετια σε δολλαρια ( γιατι τα ρουβλια ηταν τοτε της πλακας) προκειμενου να ακολουθει κατα γραμμα τις εντολες της Μοσχας, οπως επιβεβαιωσε ο Φαρακος( Τον γνωριζης τον Φαρακο.Ηταν γρΑμματεΑς του ΚΚΕ) ..Δηλαδη μοσχαναθρεμμενο. Καλοθρεμμενο με την μεγαλυτερη κτηματικη περιουσια μετα την Εκκλησια και τις τραπεζες.

Και συ πιστευεις οτι αυτη η προκλητικη περιουσια εγινε με συνδρομες των οικοδομων?
7.Η μονη απαντησι που διδεις και ειναι ειλΙκρινης τοποθετησις ανθρωπου που εχει γλωσσα και νου και τιμα τον διαλογο, ειναι αυτη για την βεβηλωσι της εκκλησιας απο τους αναρχοβανδαλους..Οχι γιατι καταδικαζης ή δεν καταδικαζης.Αλλα γιατι υπαρχει απαντησι
8.Οσο για τα Βιβλιοπωλεια και τους πυρπολητες, που ειναι η πολιτιστικη ευαισθησία του ΚΚΕ αν πραγματι καταδικαζει το ΚΚΕ αυτες τις συμπεριφορες?

Γιατι η πολυπραγμων Παπαρηγα που εχη χρονο να ασχολειται με τον Τσαβες, τον Φιντελς, το Γκουανταναμο, την Τσεχια, δεν βρηκε μια λεξι να πη για να καταδικαση την πυρπολησι των βιβλιων.
Οπως βεβαια και ολα τα αλλα ευγενη "γαιδουρια" που ψηφιζουμε σ αυτο το κρατος.Η ο Ριζοσπαστης που ασχολειται με τα εργατικα ατυχηματα.Γιατι δεν γραφει και για τους ξυλοδρμους των αστυνομικων, ή των υπαλληλων στα βιβλοπωλεια που εκαψαν, οι «μπουρλιοτερηδες.
ΙΑΣΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Τι έγινε Ιάσωνα? Που πήγαν οι ευγένειες πασπαλισμένες με καθαρεύουσα? Ξέσπασες? Κράτα και κανένα επίπεδο. Εσύ που θέλεις να μιλάς για δημοκρατία μη βαφτίζεις τη γνώμη του άλλου παραπληροφόρηση και αγκύλωση.
    Πάμε να δούμε τις ομορφιές σου.
    1.Συμφωνώ με το ριζοσπάστη. Εσύ συμφωνείς ότι ευθύνεσαι για τη Μικρασιατική καταστροφή?
    2.Η τοποθέτησή σου εδώ είναι επιπέδου καφενείου.Εγώ πρέπει να μιλήσω για αγκύλωση εδώ. Ανθρωπέ μου, μίλησα για ενδοκομουνιστικό πόλεμο, όχι για αντεπαναστάσεις στα μέρη που μίλησες. Τα ίδια τα κομμουνιστικά κόμματα ζήτησαν τη βοήθεια της ΕΣΣΔ. Ανερυθρίαστα σου λέω ότι δεν υπάρχουν ενδοκομουνιστικοί πόλεμοι. Δηλ όπως οι καπιταλιστικοί που ένα κράτος δρα ανταγωνιστικά σε κάποιο άλλο και ο πόλεμος έχει σαν στόχο την υπερίσχυση (κυρίως οικονομική) πάνω σε αυτό.Να μην παραπληροφορείς.
    3. Εχουμε χορτάσει και αστυνομικούς να κλωτσάνε φοιτητές στο έδαφος.Να τους "ρίχνουν" σε ζαρντινιέρες. Τα ρόπαλα στην ασπίδα δεν πονάνε και τόσο.
    Για τον κύριο Κουρτουά έχει απαντήσει ο ριζοσπάστης http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=2361738&publDate=9/6/2004.
    Σου φαίνεται πετυχημένο αυτό το αστειάκι που λες με τον αμούστακο Στάλιν?
    4. Βάλε καλύτερα τη γνώμη του πατέρα Μπελογιάννη που εκτελέστηκε γι'αυτά που πίστευε αν και μπορούσε να αποφύγει το θάνατο. Ποιος άλλος κανει τέτοια θυσία σήμερα? Ο ίδιος είχε πει ότι η θυσία των κομμουνιστών παρομοιάζεται με αυτή των χριστιανών μόνο που οι χριστιανοί θυσιάζονταν με την ιδέα ότι θα χαρούν την επόμενη ζωή. Οι κομμουνιστές θυσιάζονταν για μια ζωή που ήξεραν ότι δε θα χαρούν ποτέ.
    5. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνώ σε όλα με το ΚΚΕ. Αν έχεις πρόβλημα με το ΚΚΕ υπάρχουν κι άλλα κομμουνιστικά κόμματα που μπορείς να ακολουθήσεις..Αλλά άκου κι αυτό. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που είχε την αξιοπρέπεια να σηκώσει το βάρος της ιστορίας και των πράξεών του για 90 χρόνια. Διοτι τα διάφορα λαμόγια πολιτικοί μπορούν άνετα να αλλάζουν κόμματα κάθε τρεις και λίγο και με νέα ορμή να συνεχίζουν.
    6. Πού την είδες την προκλητική περιουσία? Δώσε κάποια πηγή για τα 5δισ.
    7.-
    8. Αν ρωτηθεί θα την καταδικάσει.

    Να, κι ο ριζοσπάστης καταδικάζει την καταστροφή βιβλίων

    "Νεοφασίστες επιτέθηκαν στο βιβλιοπωλείο με την επωνυμία «Μαρξιστικό» (Αναξαγόρα 14, Ομόνοια), καταστρέφοντας βιβλία, πάγκους και βιτρίνες, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του βιβλιοπωλείου.

    Η επίθεση έγινε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι και σύμφωνα με την ανακοίνωση δύο από τους νεοφασίστες απειλούσαν τους εργαζόμενους με μαχαίρια, ενώ οι υπόλοιποι κατέστρεφαν το βιβλιοπωλείο. Κύριος στόχος της επίθεσης ήταν η Εκθεση Αντιρατσιστικού Βιβλίου που οργανώνει το «Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αφού κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι νεοφασίστες φώναζαν «Είμαστε Ναζί», «Αντιρατσιστική έκθεση, θέλατε;» και «Ζήτω ο Ναζισμός».

    Το «Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο» καλεί όλους στην έκθεση που θα γίνει από 19 έως 24 του Ιούνη και στην εκδήλωση στις 22 Ιούνη στο βιβλιοπωλείο, με σκοπό να καταδικαστεί «η ναζιστική επίθεση που θυμίζει το χιτλερικό κάψιμο βιβλίων»."

    Ομως εκεί που ποιείς την νησσα, είναι στην αντιπρόταση. Να κατηγορείς ξέρεις μια χαρά. Να φωνάξεις γι'αυτούς που παίρνουν 300 και 400 ευρώ ξέρεις? Καμιά απεργία έχεις οργανώσει? Από τη ΔΕΗ μάθαμε ότι αυτοί που έχουν εισόδημα κάτω από 5600 ευρώ ειναι 1,5 - 2 εκατ. άτομα!! Πές μου τι οικονομική αντιπρόταση έχεις στην εποχή της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας και πώς θα εκφραστεί αυτή κομματικά. Αντε να σε δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive