Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΕΝΑ BLOG (taxalia) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ... ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!

TAXOYN XAMENA ΣTO ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.

ΤΟ taxalia χωρίς καμμία κομματική δέσμευση ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, ότι αν κάποιος συκοφαντείται, είναι ο Γιώργος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Απλά και με στοιχεία που δεν επιδέχονται διάψευση ξετυλίγεται το κουβάρι και τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους σειρά. ΝΑΙ ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ μέλος του Δ/Σ της ΛΑΜΨΑ ΑΕ.
ΝΑΙ Ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ και ΑΥΤΟΣ μέλος της ΙΔΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ.
ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ:
Παπακωνσταντίνου: Καθοδηγούμενη και χειραγωγούμενη
η προανακριτική διαδικασία.
Στο ΠΑΣΟΚ συνδυάζουν όλα αυτά με «τη χονδροειδή απόπειρα να εμπλέξουν τον πρόεδρο του κόμματος και την οικογένειά του» στην υπόθεση. Η απόπειρα αυτή, κατά το ΠΑΣΟΚ, έγινε με δύο τρόπους: ......................


- Δεύτερον, με δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος είπε ότι ο αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος, μετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «Λάμψα» (ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία»), μαζί με τον κ. Χριστοφοράκο της «Ζίμενς». Το ΠΑΣΟΚ παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Παπανδρέου μετέχει σ' αυτό το Δ.Σ., αλλά δεν μετέχει ο κ. Χριστοφοράκος.

ΟΜΩΣ:Τελικά, είναι και στην "ΛΑΜΨΑ" Ο κ.Μιχάλης Χριστοφοράκος!

Θέμα έχει ανακύψει αν ο αρχιμιζαδόρος της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος είναι στέλεχος και της εταιρείας ΛΑΜΨΑ του εφοπλιστή Λασκαρίδη, με το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία", στο ΔΣ της οποίας μετέχει και ο Ν. Παπανδρέου. Ο Γ. Καρατζαφέρης το ισχυρίζεται, η ΛΑΜΨΑ το διαψεύδει αλλά στο taxalia.blogspot.com διαβάζουμε έναν πίνακα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
Εκ μέρους της ΛΑΜΨΑ (ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ) εμφανίζεται να συμμετέχει ο Δρ. Μιχάλης Χριστοφοράκος!!!!!!!!!

Τις καταγγελίες πολιτικού αρχηγού, τις γνωρίζετε. Εμείς θέλουμε να συμβάλλουμε αντικειμενικά στη διάχυση των πληροφοριών (και όχι φημών):
Το ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ανήκει στην εταιρεία "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΛΑΜΨΑ Α.Ε."Στην εικόνα βλέπετε το Φ.Ε.Κ. σύστασης του Δ.Σ. Σημειώστε ορισμένα ονόματα:
-Γεώργιος Γαλανάκις (από το καζίνο HYATT τον ξέρετε)

-Μορίς Μοντιάνο και
-Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα (ο αδερφός του Γιώργου) δεν κάνουμε κανένα πολιτικό σχόλιο.

Είπαμε τα σχόλια και τις εκτιμήσεις για το ποιος λέει αλήθεια και το ποιός ψέματα το αφήνουμε ΣΕ ΣΑΣ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive