Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΛΙΑΠΗΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

Ταξίδεψα με δικά μου έξοδα
Η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι ο υπ. Πολιτισμού είχε πάει στο εξωτερικό τον Ιούνιο του 2005 για αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά διέψευσε ότι ταξίδεψε μαζί με τον Μ. Χριστοφοράκο
2/7/2008

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών και υπό την πίεση των βουλευτών της ΝΔ αλλά και αυτών καθαυτών των αποκαλύψεων τμήματος μαρτυρικών καταθέσεων η κυβέρνηση παραδέχθηκε χθες ότι ο κ. Μ. Λιάπης είναι ο υπουργός που ταξίδεψε σε ευρωπαϊκές πόλεις τον Ιούνιο του 2005, προκειμένου να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο, κάλυψε πλήρως τον υπουργό Πολιτισμού, απορρίπτοντας κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση του ταξιδιού αυτού με το σκάνδαλο της Siemens και ειδικότερα διέψευσε το ότι ο κ. Λιάπης είχε ταξιδέψει μαζί με τον κ. Χριστοφοράκο και άλλους επιχειρηματίες με ιδιωτικό αεροσκάφος που είχε ναυλωθεί από την εταιρεία.

Ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού δηλώνει οργισμένος από τα όσα έχουν λεχθεί γύρω από το πρόσωπό του τις τελευταίες ημέρες και προαναγγέλλει την κατάθεση αγωγών και μηνύσεων εναντίον όσων επιχειρήσουν να τον εμπλέξουν στο σκάνδαλο της Siemens. Σε ό,τι αφορά την ουσία, στενοί του συνεργάτες επισημαίνουν ότι ο υπουργός Πολιτισμού έχει στην κατοχή του τα παραστατικά που αποδεικνύουν ότι ταξίδεψε με κανονική πτήση αεροπορικής εταιρείας και με δικά του έξοδα.

(Σημ. Φυσικά περιμένουμε ΚΑΙ τα παραστατικά ΚΑΙ τις... ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απόψεις)

Για δείτε στο VIDEO και το ΓΥΝΑΙΚΟΦΑΓΟ βλέμμα του Υπουργού και το ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ της κυρίας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive