Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΗ & Ε.Ε. ΜΠΡΑΒΟ!!!

Αυτά γράφαμε την ...

Τρίτη, 8 Ιούλιος 2008

Κα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ?? ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ .... ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ? ΕΧΕΙ
ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ
ΔΙΑΒΗΜΑ??
_______________________________________
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 .
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 2 !! ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008 ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ e-mail:

"Διαφημίζουν διακοπές στη "Βόρεια Κύπρο", μέσα στο Μετρό του Λονδίνου & κόβουν εισητήρια στούς προσκυνητές του κατεχόμενου Μοναστηριού του Αγ. Ανδρέα (!)..Άμεση παρέμβαση του Ευρωβουλευτή κ. Γ.Γεωργίου στην ΚΟΜΙΣΙΟΝ και του Κ.Αιβαλιώτη στην Ελληνκή Βουλή".
Πέμπτη, 10 Ιούλιος 2008, 13:14
Από:

Νέα πρόκληση των Τούρκων: Διαφημίζουν διακοπές στη «Βόρεια Κύπρο» μέσα στο Μετρό του Λονδίνου και κόβουν εισιτήρια στους προσκυνητές του κατεχόμενου Μοναστηριού του Αγίου Ανδρέα(!)... – Άμεση παρέμβαση του Γ.Γεωργίου στην Κομισιόν και του Κ.Αϊβαλιώτη προς την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Σπηλιωτόπουλο.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γ.Γεωργίου και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του κόμματος κ.Κ.Αϊβαλιώτη στην Κομισιόν και στην Βουλή των Ελλήνων, αντιστοίχως, αναφορικά με τις νέες τουρκικές προκλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο στελέχη του ΛΑΟΣ καταγγέλλουν ότι αναρτήθηκαν δεκάδες αφίσες στο Μετρό του Λονδίνου με τις οποίες διαφημίζονται οι διακοπές στη λεγόμενη «Βόρεια Κύπρο» και παρουσιάζεται η περιοχή Πεντεμίλλι, εκεί ακριβώς που αποβιβάστηκαν το 1974 οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις!

Επιπλέον, οι δύο βουλευτές επισημαίνουν και το γεγονός ότι Κοινοτικοί υπήκοοι που θέλησαν να προσκυνήσουν στο χριστιανικό Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα, στην κατεχόμενη Καρπασία της Κύπρου, υποχρεώθηκαν να πληρώσουν …εισιτήριο για να μπουν (!)

Ο κ. Γεωργίου ζητεί να μάθει πώς τοποθετείται η Επιτροπή αναφορικά με τις ενέργειες αυτές της Τουρκίας η οποία εξακολουθεί παρανόμως να κατέχει εδώ και 34 χρόνια το βόρειο τμήμα της Κύπρου, ενώ ο κ. Αϊβαλιώτης ρωτά την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Σπηλιωτόπουλο αν υπήρξε αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης

(και ποιά ήταν αυτή) αναφορικά με τις νέες προκλήσεις των εθνικιστών της Τουρκίας.
___________________________
Σημ.:SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κας ΝΤΟΡΑΣ ή ΘΕΟΔΩΡΑΣ, ή ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ή ΚΟΥΒΕΛΟΥ, ή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive