Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ? ΚΑΡΦΙΑ, ΠΡΟΚΕΣ κ.λ.π.?

Επειδή όπως ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ:
"Τα δημόσια πρόσωπα, πρέπει να υπόκεινται σε σκληρό έλεγχο και κριτική"

Και επειδή "ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ", κάποιοι κακοπροαίρετοι (?) φίλοι μας ΕΞ ΙΤΑΛΙΑΣ, μας είπαν να του θέσουμε τα κάτωθι ερωτήματα:
1) ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ (μας είπαν καμιά 25αριά) 2) ΤΙ ΕΚΑΝΕ Σ` ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ? (Σπούδαζε?)
3) ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ?
4) ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ?
Σημ. Στα χρόνια της χούντας , λεγόταν, ότι όποιος δεν είναι γραμμένος σε αντιστασιακή οργάνωση του εξωτερικού και ΙΔΙΩΣ σε φοιτητική, ήταν με τη χούντα. Καλό είναι αφού
πρόκειται για διάσημο, επώνυμο κ.λ.π. να μην υπάρχει ο παραμικρός ψόγος. Φαντάζεσθε να αποδειχθεί ότι όσο διάστημα ήταν στην Ιταλία δεν σπούδαζε αλλά γυρνούσε απο πόλη σε πόλη και κάρφωνε στη χούντα τους Έλληνες αντιστασιακούς φοιτητές? Μη τρελλαθούμε κι όλας.!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ!!
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive