Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΛΕΡ? Α, ΜΠΑ ! ΔΙΑΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑ.Σ.Ο.Κ ! ΤΙ ΛΕΤΕ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?

http://www.antinews.gr/blogimages/npapandreou2.jpg

Ο κ. Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στην ίδια Ελληνική επιχείρηση με τον πρώην αμερικάνο πρέσβη,κ. Τόμας Μίλλερ;

Δεν το πιστεύω.

Μάλλον τυχαία σύμπτωση, ή απλή συνωνυμία είναι. Άλλη εξήγηση δεν χωράει.

Βλέπουμε λοιπόν, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ξενοδοχειακής εταιρείας, ΛΑΜΨΑ Α.Ε., η οποία ελέγχεται από την δυναμικά ανερχόμενη οικογένεια Λασκαρίδη (ποιος ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα;), τα εξής δύο ονόματα:

1.Τόμας Μίλερ του Λούις, κάτοικος Chobham House, Christchurch Way Woking, Surrey GU216JG (Αγγλία), 710624501 Διαβατήριο ΗΠΑ, μη εκτελεστικό μέλος.

2. Νίκος Παπανδρέου του Ανδρέα, κάτοικος Βριλησσίων, οδός 28ης Οκτωβρίου 12, ΑΔΤ Ξ 434928. Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. Στην εταιρεία αυτή ανήκει το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια. Επαναλαμβάνω ότι δεν το πιστεύουμε και καλό θα ήταν να κάνει το ΠΑΣΟΚ μια διάψευση, επειδή τα ονόματα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν πρέπει να δημιουργούνται συγχύσεις. Με την ευκαιρία, αποχωρώντας από την Ελλάδα, το 2004, ο κ. Μίλλερ εγκαταστάθηκε στη Βρετανία, όπου, κατά πληροφορίες, ασχολήθηκε με «Μη» Κυβερνητικές Οργανώσεις. Εθεάθη συχνά μάλιστα, στα Βαλκάνια και ειδικότερα στην Αλβανία. Άγνωστο για ποίες δραστηριότητες. Κάποια αλβανικά πουλάκια υποστηρίζουν πάντως ότι ενδιαφερόταν για καζίνα, δραστηριότητα με την οποία ως γνωστόν ασχολείται και ο κ. Λασκαρίδης. Έχει επίσης μείνει γνωστός για τις πιέσεις του σχετικά με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, οι οποίες πολλές φορές ξεπερνούσαν τα όρια της τρομοϋστερίας. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ΠΑΣΟΚ. Ούτε και όσα γράψαμε στο παρελθόν για την εμπλοκή του κ. Μίλλερ στο αμαρτωλό και επίκαιρο λόγω μαύρων ταμείων της Ζήμενς C4I, του οποίου ένα διάστημα αντιπρόσωπος ήταν ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, κ. Τρεπεκλής

"Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive