Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ !! ΤΗ ΝΟΝΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΣΕ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!


ΚΑΙ !!! ΤΗ .... ΝΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΕ 10άδες ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ο κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ!!
ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ" ΤΑ bloggs. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ
ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ? ΟΥΤΕ
<<<<<<ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ!!

{Σημ.Τα όσα διαδίδονται εντέχνως απο ύποπτους διαδικτυακούς τόπους,
ότι διορίσθηκαν ΚΑΙ ο σκύλος ΚΑΙ η γάτα και προσφάτως ο... Παπαγάλος >>>>
του κ. Αλογοσκούφη στο Υπουργείο Τύπου, είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανακριβή και στοχεύουν να πλήξουν την όμορφη εικόνα της Κυβέρνησης}


Σεμνά και ταπεινά, λοιπόν, η Κυβέρνηση Καραμανλή και ο Υπουργός Οικονομικών αυτής κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΒΙΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ, που μέσα στα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει (σε πολλές από τις παρακάτω μάλιστα περιπτώσεις ταυτόχρονα!!!) ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ – ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΥΥΟ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ – ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΣ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΥΥΟ – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ - ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, αλλά πάνω από όλα ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Πέρα από τα μεγάλα οικονομικά οφέλη, που αδικαιολόγητα συγκεντρώνονται στην εν λόγω «πνευματική συγγενή» του Υπουργού και τα οποία μεταφράζονται σε απολαβές που ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ, οι αλλεπάλληλοι αυτοί διορισμοί συνιστούν μία πρωτοφανή πρόκληση αλαζονείας και ένα ασύλληπτο σε έκταση φαινόμενο ευνοιοκρατίας και οικογενειοκρατίας.
Διότι είναι απορίας άξιον το πώς το ίδιο πρόσωπο, όσο ικανό και αν είναι, μπορεί να ανταπεξέρχεται ταυτόχρονα σε τόσα διαφορετικά καθήκοντα υψηλών απαιτήσεων με ανάλογες αμοιβές (ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ BONUS ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ «ΓΑΛΑΖΙΩΝ» ΜΕΤΟΧΩΝ), ενώ παράλληλα να έχει εξαιρεθεί με ειδική Υπουργική ρύθμιση και της αναστολής από την άσκηση του ελευθέριου επαγγέλματός του, προκειμένου να το εξασκεί παράλληλα με τα δημόσια καθήκοντά του! Και είναι, επίσης, προκλητικά συγκεντρωτικό ένα προφανώς «εκλεκτό συγγενικό» πρόσωπο του Υπουργού Οικονομικών, να διαθέτει τόσες αρμοδιότητες συνοδευμένες και από την ανάλογη δημόσια εξουσία!

Σημ. Προς άνεργους ΝΕΟΥΣ και άνεργους ΓΕΝΙΚΑ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ -ΚΑΙ ΔΕ ΦΘΑΝΟΥΝ- ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ , (Γυναίκες, παιδιά, κουμπάρους, νονές, πρωτοδευτεροξάδελφα, θείους, θείες, φίλους γνωστούς και συγγενείς έως Ε` βαθμού) της ΣΕΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗΣ Κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive