Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΙΜΕΝΣ"

ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ......

«Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θέλουν να φτάσει γρήγορα η υπόθεση Siemens στη Βουλή, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης.
Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή απόφαση του εισαγγελέα να κλείσει την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, ο κ. Καρατζαφέρης δηλωσε πως «η επιλογή του κ. Αθανασίου για να διεκπεραιώσει το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο δεν ήταν η ιδανική» και πρόσθεσε:
«Το είχα καταγγείλει στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου από τον περασμένο Φεβρουάριο παρόντος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη. Δυστυχώς μετά από πέντε μήνες δικαιώθηκα. Οι σκιές είναι περισσότερες από ποτέ και αυτό βλάπτει το σύνολο του πολιτικού κόσμου».
«Είναι προφανές -υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.- ότι κάποιοι δεν θέλουν να φτάσει γρήγορα η υπόθεση στη Βουλή. Πολιτική που εξυπηρετεί μόνον την κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive