Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Επιβεβαίωση για τον υιό Τζαννετάκη...

Κατατέθηκε στη Βουλή, από τον Γ. Καρατζαφέρη, το ΦΕΚ όπου αναφέρεται ως μέλος του ΔΣ της Siemens! .
Από την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη κατά τη σημερινή συζήτηση κορυφής στη Βουλή για την ακρίβεια, που είχε όμως έντονη δόση από Siemens:
"Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, 27 Οκτωβρίου 2005, ο Νομάρχης Αθηνών και τα διοικητικά συμβούλια εταιρειών. Και λέει, λοιπόν: «Διοικητικό Συμβούλιο, μέλος νούμερο 4, Πέτρος Τζαννετάκης, οικονομολόγος, γεννηθείς το 1955 εις Αθήνας, ελληνικής ιθαγένειας, κάτοικος Κηφισιάς. Νούμερο 5, Μιχάλης Χριστοφοράκος, διδάκτωρ φυσικής, γεννηθείς το 1953 στην Αθήνα». Εις το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της SIEMENS, την περίοδο που λάδωνε Υπουργούς, ο ένας εκ των πέντε του Διοικητικού Συμβουλίου είναι γιος πρώην Πρωθυπουργού της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ποινικώς κολάσιμο; Όχι. Είναι, όμως, ένα στοιχείο το οποίο απασχολεί τον κόσμο για τη σύμπτωσή του....".
.
Αυτά σήμερα στη Βουλή (O Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε το σχετικό ΦΕΚ). Το Press-gr από τις 8 Ιουνίου
(εδώ) είχε γράψει ότι ο γιος του κ. Τζαννετάκη εργάζεται, εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον, ως στέλεχος στην Siemens. Σήμερα μάθαμε ότι είναι και μέλος του ΔΣ της εταιρείας.
Επίσης αποκαλύπταμε ότι ένα πολύ στενό συγγενικό πρόσωπο του κ. Τζαννετάκη (ο γαμπρός του κ. Γ. Γιαννίδης ) έχει αναλάβει δικηγόρος του Μιχάλη Χριστοφοράκου, του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Siemens Ελλάς που είναι ο πρωταγωνιστής στην υπόθεση με τις μίζες και ομολογημένα στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη.
Ακόμη σημειώναμε ότι ο Τζ. Τζαννετάκης διετέλεσε, κατόπιν πρότασης του Κ. Μητσοτάκη, πρωθυπουργός στη συγκυβέρνηση ΝΔ - Αριστεράς το καλοκαίρι του 1989. Εκτός από τα γνωστά πολιτικά γεγονότα της εποχής, τότε άρχισε και η προετοιμασία (και) της Siemens για τις μεγάλες προμήθειες στον ΟΤΕ.
---------------------------------

(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 6:17:00 μμ 21 comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive