Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ!! ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ - ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 1667%!!


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΝΩ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1667% !!!!!
Επαναλαμβάνω: ΧΙΛΙΑ ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΦΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ !!!


ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ (ΚΡΑΤΙΚΗ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ (γύρω στούς 2.500) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ -βρε ΖΩΑ- ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!! ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η ΤΡΟΦΗ (FRESUBIN ORIGINAL FIBRE) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΑΚΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (BAT HOMBURG) ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ (Δ/νση, όνομα, τηλ. fax στη διάθεση κάθε αρμόδιου) ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ (30 τεμ.) ΠΡΟΣ 143,90 €, + 7% ΦΠΑ, άντε το πολλύ 155€, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? 2.500 ΕΥΡΩ !!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ?
ΕΓΩ ΛΕΩ: "ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ, ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !! ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΣ και ΡΕΜΟΥΛΕΣ"ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!

6 σχόλια:

  1. Αν εχετε αποδειξεις δημοσιευστε τες. Το να τα λετε ετσι δεν σας κανει πιστευτους. Και εγω μπορω να πω οτι ειστε gay ειναι αληθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξι γράμματα στην σειρά...
    Α Ι Σ Χ Ο Σ. Πού είναι ο εισαγγελέας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν λιγο καιρο αυτο ειχε γινει θεμα στις αποδειξεις.
    Τι αλλαξε απο τοτε???
    ΜΟΝΟ Η ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό εδώ το πιστεύετε;; www.olympia.gr
    Φτού σας λαμόγια εξουσιαστές και εργατοπατέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μια χοντρή περίπτωση Ελληνικής τρέλλας, καλά αυτοί οι εισαγγελείς και τα όργανα και οι υπουργοί και όλοι οι χαβαλέδες που σκατα είναι;
    Για φαντάσου τι έξοδα έχουν αυτοί οι άνθρωποι και τους πίνουν κυριολεκτικά το αίμα, οι βρυκόλακες. έλεος πια αιματορουφίχτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Such a nice blog. I hope you will create another post like this.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive