Κυριακή 25 Μαΐου 2008

ΠΤΗΣΗ 165 - 24/5/08 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Λίγο έλλειψε να αφήσει την τελευταία του πνοή στον...αέρα επιβάτης που ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να πετάξει με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Συγκεκριμένα στην πτήση 165 που αναχώρησε απο το Ελευθέριος Βενιζέλος χτές (24/5) στίς 08.15 για Φραγκφούρτη, στα μέσα της διαδρομής ένας επιβάτης ένοιωσε έντονη αδιαθεσία και πόνους στο στήθος. Όλοι φοβήθηκαν για καρδιακό επεισόδιο και ζήτησαν απο το πλήρωμα πρώτες βοήθειες . Όμως στο αεροπλάνο υπήρχαν ΜΟΝΟ ασπιρίνες. ΟΥΤΕ ενα πιεσόμετρο, ΟΥΤΕ καν γνώσεις πρώτων βοηθειών είχε κανείς. Ο άρρωστος επιβάτης αγωνιζόταν να κρατηθεί στη ζωή, έκανε εμμετό, άσπρισε, ούρλιαζε απ τους πόνους. Αλλά ήταν ΜΟΝΟΣ στό έλεος των αιθέρων. Ευτυχώς ένας απο τους επιβαίνοντες ήταν γιατρός (κ.ΘΕΟΔ.Ψιρ....ς) και τον συνέδραμε μέχρι την προσγείωση. Ο επιβάτης σώθηκε αλλά το γόητρο της Ολυμπιακής ... ΤΡΩΘΗΚΕ και μάλιστα ΠΟΛΛΥ σοβαρά.

2 σχόλια:

  1. Σε τετοιες περιπτωσεις οι διαδικασιες ειναι συγκεκριμενες εφ' οσον υπαρχει γιατρος μεταξυ των επιβατων επιλαμβανεται ο γιατρος και το πληρωμα ακολπυοει τις εντολες του.Στη συγκεκριμενη περιπτωση υπηρχε γιατρος οποτε σωστα επεληφθει,απλα περιεγραψε πιο συγκεκριμενα το περιστατικο και οα σου απαντησω αν το πληρωμα αντεδρασε σωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive