Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ" κ.ΜΑΚΗ

Έλεγε ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος: "Άσε το λαγό να ξεκαμπίσει (να βγεί στον ανοιχτό κάμπο) και μετά κυνήγα τον!!"

"ΞΕΚΑΜΠΙΣΕ" λοιπόν κι ο Μάκης και είναι καιρός νομίζω να τα πούμε στα ΙΣΙΑ, με τα στήθια ανοιχτά όπως κάνουν οι άντρες.

Μπήκε σε λειτουργία η ιστοσελλίδα του με τίτλο: "Zougla.gr" ήλπιζα-όπως γίνεται συνήθως- ότι θα υπήρχαν άρθρα και σχόλια επι των άρθρων-όπως γίνεται συνήθως- σε ΟΛΑ τα bloggs!! Σιγά μην ανοιχτεί ο Μάκης. Σιγά μην ..ανεχθεί ο υπέρτατος κριτής των πάντων, ΑΝΟΙΧΤΟ διάλογο και αντιπαράθεση με το λαό και τους τυχόν επικριτές του. ΚΡΥΦΑ όλα. ΚΑΤΩ απο το τραπέζι. ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΑ. Βέβαια, τι δουλειά έχει σε ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ διάλογο, ΑΝΟΙΧΤΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ ένας δισεκατομμυριούχος λόρδος των ΜΜΕ με την ...πλέμπα, τους απλούς πολίτες. Ας μας ξεκαθαρίσει όμως ενα δυο ερωτηματάκια: ΠΩΣ είναι δυνατόν να κρίνει τους ΠΑΝΤΕΣ και ειδικά όσους ΔΕΝ πήγαν φαντάροι, αφου και ο ΙΔΙΟΣ δεν πήγε; ΠΩΣ είναι δυνατόν ένας ρίψασπις και αρνητής στράτευσης να μιλάει για ΠΑΤΡΙΔΑ; ΠΩΣ είναι δυνατόν ένας ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ να έχει άδεια οδήγησης και ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ; ΠΩΣ είναι δυνατόν ο υπερασπιστής των φτωχών και αδυνάτων να κυκλοφορεί με θωρακισμένη ΚΑΓΙΕΝ ΠΟΡΣΕ φρουρούμενος απο δεκάδες αστυνομικούς και μάλιστα της αντιτρομοκρατικής; ΠΩΣ είναι δυνατόν να λέει τόσα ψέματα, να διαπομπεύει αθώους πολίτες, να ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ άλλους και να τον ανεχόμαστε ακόμα; Τελικά οι μεγάλες ειδήσεις, δεν είναι αυτές που βγάζει στον αέρα αλλά ΑΥΤΕΣ που ΔΕΝ βγάζει. Υπάρχει απάντηση σε αυτά τα ... απλά ερωτήματα; Ή όντως είναι ΑΞΙΟΣ εκπρόσωπος της δημοσιογραφικής αλητείας;;
Αργύρης Σιδέρης

e-mail:politisvaris@yahoo.gr

http:SKEFTOMASTEELLHNIKA.BLOGSPOT.GOM

2 σχόλια:

  1. ΚΥΠατσής είναι ο άνθρωπος, με φασιστικές αντιλήψεις, τώρα το παίζει ψευτοαριστερός και τον πιστεύετε;
    άμα ανοίξουν τα αρχεία της μοσάντ, πρώτος πρώτος θα είναι ο χαφιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive