Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !!
Πολλοί ξένοι ρωτούν, "γιατί επιμένετε τόσο στο θέμα της ονομασίας; Τι μονομανία είναι αυτή; Τι μανία καταδιώξεως;" Κι όμως υπάρχει λόγος! πολλές δεκαετίες τώρα υπάρχει το Σλαβομακεδονικό λόμπυ, πανίσχυρο στον Καναδά, ισχυρό στην Αυστραλία,ισχυρό στις ΗΠΑ. Αυτό το λόμπυ δουλεύει για αυτό που λέγεται η "Μεγάλη Μακεδονία".
Η "Μεγάλη Μακεδονία" που θα περιέχει τη Μακεδονία του Πιρίν, τα Σκόπια και την Ελληνική Μακεδονία. Η προπαγάνδα είναι πολύχρονη και καλά χρηματοδοτημένη. Αλλά για να πετύχει ενα τέτοιο σενάριο- γιατί σενάριο είναι, δε λέω ότι θα βγεί πέρα, δεν θα το αφήσουμε να βγεί πέρα- για να βγεί αυτό το σενάριο, χρειάζεται μιά "άγκυρα", χρειάζεται έν"όχημα" αλυτρωτισμού, όπως έχει ειπωθεί, χρειάζεται να υπάρχει κάτι, ένα κράτος που να λέγεται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". Αυτή είναι η σημασία του να μην υπάρχει στα σύνορά μας κράτος που να λέγεται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", διότι αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ εν δυνάμει. Αυτό είναι ένα απο τα σενάρια για τη Βαλκανική χερσόνησο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1992

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive