Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Μαύρη Τελετή η στέψη… του Καρόλου. Στο ιερό του Αββαείου παρέλασε ο «Grim Reaper» η προσωποποίηση του θανάτου; Death η στέψη; Το βασιλιά του Σκότους έστεψαν; Aπό τoν corona.. στην κορώνα!!! BINTEO

 

Μαύρη Τελετή η στέψη… του Καρόλου. Στο ιερό του Αββαείου παρέλασε ο «Grim Reaper» η προσωποποίηση του θανάτου; Death η στέψη. Το βασιλιά του Σκότους έστεψαν; Η στέψη του Καρόλου σκιάστηκε από μια σκοτεινή deth φιγούρα που παρέλασε στο ιερό του Αββαείου κατά τη διάρκεια της τελετής. Με μαύρη κάπα και ένα ραβδί....

Αυτή η σκηνή ήταν μέρος της τελετουργίας; Ήταν μια Μαύρη Τελετή; ”Η στιγμή που ο «Grim Reaper» εμφανίζεται στο Αββαείο του Ουέστμινστερ κατά τη διάρκεια της στέψης.
Οι βασιλικοί θαυμαστές εντόπισαν έναν ανεπιθύμητο καλεσμένο στη στέψη
Υπήρχε ένας σκιερός χαρακτήρας που κανείς δεν περίμενε να δει στο Αβαείο του Γουέστμινστερ σήμερα” αναφέρει η αγγλική εφημερίδα the Sun.

Ο θάνατος συχνά φαντάζεται ως μια προσωποποιημένη δύναμη. Σε ορισμένες μυθολογίες, ένας χαρακτήρας γνωστός ως Grim Reaper προκαλεί το θάνατο του θύματος ερχόμενος να συλλέξει την ψυχή αυτού του ατόμου.

Ό,τι και να πουν φαίνεται σαν να είχαν στήσει το σκηνικό έτσι που το μήνυμα να είναι αυτό..

Moment 'Grim Reaper' appears at Westminster Abbey during the coronation

2 σχόλια:

  1. 🤣
    ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΑΡΊΤΕΣ

    Ο ΚΆΡΟΛΟΣ ΧΑΧΑΧΑΑΑ
    Ο ΞΆΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ
    ΤΖΟ ΜΠΑΙΔΕΝ...


    Enjoy the movie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΙΛΑ,👽 ΣΑΤΑΝΙΛΑ,👹ΘΑΝΑΤΙΛΑ,☠...ΒΡΕ ΟΥΣΤ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive