Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ερχεται κ η δεύτερη εφόσον η κυβέρνηση υπέγραψε δια αντιπροσώπων Πλεύρη Γκαγκα. Τι ήταν όμως ο Κοβιντ;;;;

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "SOSo επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom προειδοποιεί τον κόσμο να προετοιμαστεί για μια ασθένεια ακόμα πιο θανατηφόρα από τον Covid."

COVID-19 - Θα καταγραφεί ως ένα από τα μεγαλύτερα τεστ IQ στην ιστορία. Ένας ιός τόσο έξυπνος, που ξέρει πότε παραγγείλετε ένα ποτό στην αγαπημένη σας τοπική συμβιβασμένη κομμουνιστική/μαρξιστική προέκταση του δρακόντειο Starbucks που κάνει πλύση εγκεφάλου.... Ξέρει πότε μπήκατε σε ένα κτίριο με ή χωρίς μάσκα, ξέρει πότε είναι καλυμμένη ή όχι η μύτη σας, μπορεί να σας εμποδίσει να πάτε στην παραλία, αλλά σας επιτρέπει να εισέλθετε σε μια άλλη επέκταση των εταιρειών δρακόντειας χειραγώγησης.
Έχετε παρατηρήσει ότι όλες αυτές οι εταιρείες έχουν βάλει σήμανση σχετικά με τις πολιτικές "εντολές" ή "6 πόδια"... πότε έγιναν ο ελεγκτής της υγείας ΣΑΣ, των ελευθεριών ΣΑΣ; Πότε η Κυβέρνηση έγινε ο ελεγκτής της υγείας ΣΑΣ;
Η συνεχεια θα είναι πιο σκληρή ελπίζω να διαψευστω!!!!!!!!

Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive