Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

"Τέτοιες μεθοδεύσεις ευτελίζουν την δικαστική εξουσία και προσβάλλουν την ανεξαρτησία της"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Καταπέλτης και η Θάνου κατά του σαπιοκράτους του Κούλη" 
«Σήμερα, την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής, ψηφίζεται η κατατεθείσα με βιασύνη και προχειρότητα διάταξη, που τροποποιεί τον κανονισμό λειτουργίας του Αρείου Πάγου. Προσπαθούν να πείσουν ότι η κατά την προηγηθείσα μεταξύ τους συνάντηση, απροκάλυπτη παρέμβαση προς επηρεασμό του αντιπροέδρου του Α1 τμήματος του Α.Π. από τον υπουργό Γεραπετρίτη, αποτελούσε δήθεν ”διαβούλευση”.... Προσπαθούν να πείσουν ότι η τροπολογία γίνεται προς διεύρυνση της σύνθεσης του δικαστηρίου, ενώ είναι σαφές ότι αποτελεί μεθόδευση, με προφανή στόχο» δήλωσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ. Βασιλική Θάνου και συμπλήρωσε:
«Αδιαφορούν εάν με τέτοιες μεθοδεύσεις ευτελίζουν την δικαστική εξουσία και προσβάλλουν την ανεξαρτησία της, όπως προσβάλλουν και την νοημοσύνη όλων των πολιτών».

 Ιππολύτη Ελενη Γαλανοπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive